Son Yolculuğuna Uğurlandı

YAŞAM 29.11.2020 - 21:12, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1529+ kez okundu.
 

Son Yolculuğuna Uğurlandı

Korona tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık (61) son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de katıldı.
Bir Dönem Ünye'de de görev yapan Zülkarneyn Kısık İstanbul'da toprağa verildi.   Bir süredir Kovid-19 nedeniyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki  Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık Zülkarneyn Kısık hayatını kaybetti.    Zülkarneyn Kısık için Eyüpsultan Cami'nde düzenlenen cenaze törenine Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esenler Belediye Başkanı Teyfik Göksu, Büyükçekmece Başsavcısı Hüseyin Gümüş ile çok sayıda yargı mensubu katıldı.   Cenaze töreninrde Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık'ın eşi Süreyya Kısık, oğlu Ahmet Kısık, kızı Zeynep Betül Kısık taziyeleri kabul etti.  Kısık'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Edirnekapı Tokmaktepe Mezarlığı'na götürüldü.
Korona tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden İstanbul Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık (61) son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Adalet Bakanı Abdülhamit Gül de katıldı.

Bir Dönem Ünye'de de görev yapan Zülkarneyn Kısık İstanbul'da toprağa verildi.

 

Bir süredir Kovid-19 nedeniyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören 61 yaşındaki  Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık Zülkarneyn Kısık hayatını kaybetti.

 

 Zülkarneyn Kısık için Eyüpsultan Cami'nde düzenlenen cenaze törenine Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, Esenler Belediye Başkanı Teyfik Göksu, Büyükçekmece Başsavcısı Hüseyin Gümüş ile çok sayıda yargı mensubu katıldı.

 

Cenaze töreninrde Başsavcıvekili Zülkarneyn Kısık'ın eşi Süreyya Kısık, oğlu Ahmet Kısık, kızı Zeynep Betül Kısık taziyeleri kabul etti.  Kısık'ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından defnedilmek üzere Edirnekapı Tokmaktepe Mezarlığı'na götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.