Suçlamalar Yalan Çıktı

(Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 22.02.2019 - 11:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2116+ kez okundu.
 

Suçlamalar Yalan Çıktı

Ünye Belediyesi’nden 09/05/2017 tarihinde görevine son verilen dönemin Tahsilat Şefi Ünal Şahin, 2 yıldır sürdürdüğü hak mücadelesini kazandı.
Ünye Belediyesi’nde Tahsilat Şefi olarak görev yapan Ünal Şahin hakkında dönemin belediye yönetiminin zimmete para geçirme suçlaması 2 yıl sonra yalan çıktı. ŞAHİN HAKKINI ARADI 2 yıl önce Ünye Belediyesi’nde görevli Ünal Şahin, belediye yönetiminin şahsı hakkında almış olduğu kararı adli makamlara taşıyarak hukuk mücadelesine girdi. Ünye ağır ceza mahkemesinde görülen dava sonucunda Ünal Şahin suçsuz bulundu. ŞAHSİ ÇIKARLAR UĞRUNA ŞEREFİMLE OYNANDI Mahkemenin almış olduğu suçsuz kararının ardından mağdur Ünal Şahin gazetemize şu açıklamalarda bulundu: “Yalan, iftira ve karalama ayak oyunlarıyla belediyedeki görevimden hak etmediğim şekilde dönemin yönetimi tarafından alındım. Bana kurulan kumpasın ortaya çıkması ve aile şerefinin  temize çıkması için 2 yıldır sürdürdüğüm hukuk mücadelesini kazandım. O dönemin belediye yönetiminde bulunan kişilerin şahsi oyunlarına alet olmadığımız için böyle adi ve şerefsizce bir oyuna kurban edildim. Her ne kadar ağır bir suçlamayla görevimizden atılsak da kamuoyunda bilinen haklılığımız yargıda da ispatlandı. Şuanda geldiğimiz noktada işimizin başına geri dönmek için sürecimiz başladı.Er yada geç ilahi adaletin tecelli etmesi gibi, hukuki adaletin de yerini bulması bizleri mutlu etmiştir. Bu cefakatlı yolda mücadelemde bana inanan, güvenen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
Ünye Belediyesi’nden 09/05/2017 tarihinde görevine son verilen dönemin Tahsilat Şefi Ünal Şahin, 2 yıldır sürdürdüğü hak mücadelesini kazandı.

Ünye Belediyesi’nde Tahsilat Şefi olarak görev yapan Ünal Şahin hakkında dönemin belediye yönetiminin zimmete para geçirme suçlaması 2 yıl sonra yalan çıktı.

ŞAHİN HAKKINI ARADI

2 yıl önce Ünye Belediyesi’nde görevli Ünal Şahin, belediye yönetiminin şahsı hakkında almış olduğu kararı adli makamlara taşıyarak hukuk mücadelesine girdi. Ünye ağır ceza mahkemesinde görülen dava sonucunda Ünal Şahin suçsuz bulundu.

ŞAHSİ ÇIKARLAR UĞRUNA ŞEREFİMLE OYNANDI

Mahkemenin almış olduğu suçsuz kararının ardından mağdur Ünal Şahin gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

“Yalan, iftira ve karalama ayak oyunlarıyla belediyedeki görevimden hak etmediğim şekilde dönemin yönetimi tarafından alındım. Bana kurulan kumpasın ortaya çıkması ve aile şerefinin  temize çıkması için 2 yıldır sürdürdüğüm hukuk mücadelesini kazandım. O dönemin belediye yönetiminde bulunan kişilerin şahsi oyunlarına alet olmadığımız için böyle adi ve şerefsizce bir oyuna kurban edildim. Her ne kadar ağır bir suçlamayla görevimizden atılsak da kamuoyunda bilinen haklılığımız yargıda da ispatlandı. Şuanda geldiğimiz noktada işimizin başına geri dönmek için sürecimiz başladı.Er yada geç ilahi adaletin tecelli etmesi gibi, hukuki adaletin de yerini bulması bizleri mutlu etmiştir. Bu cefakatlı yolda mücadelemde bana inanan, güvenen ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.