Şükrü Bodur'a büyük tepki var

SPOR (Ünye Belediyesi Bülten ) - Ünye Belediyesi Bülten | 30.11.2019 - 23:03, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2096+ kez okundu.
 

Şükrü Bodur'a büyük tepki var

YENİ Orduspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması beklenen Ordulu İşadamı Şükrü Bodur'un Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden destek alamayınca "Başkan olmamın imkanı ortadan kalkmıştır" açıklamasına Orduspor taraftarlarından büyük tepki geldi.
Ordu'da işadamları Ergin Karlıbel ve Bahtiyar Köksal'ın destekleriyle birlikte TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Yeni Orduspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması beklenen Orduspor eski Kulüp başkanlarından işadamı Şükrü Bodur, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden destek alamayınca adaylıktan çekildiği duyurdu. 23 Kasım'da Ordulu işadamı Ergin Karlıbel'e ait bir otelde toplanan Bahtiyar Köksal, Şükrü Bodur ve Ordusporlu eski futbolcular yemekli bir toplantıda bir araya gelmiş ve toplantıdan 'Vefa ve Feda' kararı çıktığını duyurmuştu. "NE VEFA KALDI NE FEDA" 'Vefa ve Feda Kararı'nın ardından Yeni Orduspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması beklenen işadamı Şükrü Bodur, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile görüştü ve iddialara göre destek alamadı. Bunun üzerine bir açıklama yapan Bodur, "Belediyemizin desteğini alamamış durumda olacağımızdan bu şartlarda benim de Yeni Orduspor Kulübü'ne Başkan olmamın imkanı ortadan kalkmıştır" dedi. TARAFTARLARDAN BODUR'A BÜYÜK TEPKİ VAR Bodur'un bu açıklamalarına Orduspor taraftarlarından da çok sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan 1967 Orduspor taraftarları, "Değil Şükrü Bodur, o stadyuma kimi getirirseniz getirin. Şanlı Orduspor'un arması olmadan oraya kimse gelmez trübünler boş kalır. Sayın Şükrü Bodur madem Orduspor  sevdalısıydı, neden tesisler yıkılıp Orduspor sokağa atılırken ekonomik ve siyasi ilişkilerini kullanıp buna mani olmadı? Efsane dedikleriniz neden gurur ve kibirlerine yenik düşüp başkanımız Savaş Şimşek ile birebir görüşmek istememişlerdir? Bu şehirde Mehmet Hilmi Güler ve Savaş Şimşek kadar cesur ve Ordu sevdalısı başka kimse yok mudur?" diyerek tepki gösterdi.
YENİ Orduspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması beklenen Ordulu İşadamı Şükrü Bodur'un Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden destek alamayınca "Başkan olmamın imkanı ortadan kalkmıştır" açıklamasına Orduspor taraftarlarından büyük tepki geldi.

Ordu'da işadamları Ergin Karlıbel ve Bahtiyar Köksal'ın destekleriyle birlikte TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Yeni Orduspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması beklenen Orduspor eski Kulüp başkanlarından işadamı Şükrü Bodur, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden destek alamayınca adaylıktan çekildiği duyurdu.

23 Kasım'da Ordulu işadamı Ergin Karlıbel'e ait bir otelde toplanan Bahtiyar Köksal, Şükrü Bodur ve Ordusporlu eski futbolcular yemekli bir toplantıda bir araya gelmiş ve toplantıdan 'Vefa ve Feda' kararı çıktığını duyurmuştu.

"NE VEFA KALDI NE FEDA"

'Vefa ve Feda Kararı'nın ardından Yeni Orduspor Kulüp Başkanlığı'na aday olması beklenen işadamı Şükrü Bodur, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler ile görüştü ve iddialara göre destek alamadı. Bunun üzerine bir açıklama yapan Bodur, "Belediyemizin desteğini alamamış durumda olacağımızdan bu şartlarda benim de Yeni Orduspor Kulübü'ne Başkan olmamın imkanı ortadan kalkmıştır" dedi.

TARAFTARLARDAN BODUR'A BÜYÜK TEPKİ VAR

Bodur'un bu açıklamalarına Orduspor taraftarlarından da çok sert tepki geldi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan 1967 Orduspor taraftarları, "Değil Şükrü Bodur, o stadyuma kimi getirirseniz getirin. Şanlı Orduspor'un arması olmadan oraya kimse gelmez trübünler boş kalır. Sayın Şükrü Bodur madem Orduspor  sevdalısıydı, neden tesisler yıkılıp Orduspor sokağa atılırken ekonomik ve siyasi ilişkilerini kullanıp buna mani olmadı? Efsane dedikleriniz neden gurur ve kibirlerine yenik düşüp başkanımız Savaş Şimşek ile birebir görüşmek istememişlerdir? Bu şehirde Mehmet Hilmi Güler ve Savaş Şimşek kadar cesur ve Ordu sevdalısı başka kimse yok mudur?" diyerek tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.