“Sultanın Korsanları” Tarihte Yolculuğa Çıkaracak

BÖLGE GÜNDEMİ 18.11.2021 - 14:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2026+ kez okundu.
 

“Sultanın Korsanları” Tarihte Yolculuğa Çıkaracak

Tarihçi - Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, Ordulularla Buluşuyor
  Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, istihbarat dünyasının gizemli sayfalarına değineceği “Sultanın Korsanları” adlı konferans ile Ordulularla buluşuyor.   Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültür ve Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri hızla devam ederken önemli bir isim Ordulularla buluşacak. Etkinlik kapsamında Ordulularla bir araya gelecek olan Tarihçi - Yazar Doç. Dr. Emrah Safa, “Sultanın Korsanları” adlı bir konferans düzenleyecek.   İSTİHBARAT DÜNYASININ GİZLİ SAYFALARI BU KONFERANSTA    İstihbarat, korsanlık, kölelik, ihtida, Osmanlı-Avrupa ilişkileri ve serhad çalışmaları gibi alanlarda araştırmalar yapan Yazar Emrah Safa Gürkan, “Sultanın Korsanları” adlı konferansta, yine aynı isimli eseri üzerinden yıllar süren arşiv çalışmasıyla bir araya getirilmiş tarihi örnekler eşliğinde istihbarat dünyasının gizli sayfalarına değinecek.   19 Kasım Cuma günü Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenecek olan konferans saat 19.30’da başlayacak.    
Tarihçi - Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, Ordulularla Buluşuyor

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri kapsamında Tarihçi-Yazar Doç. Dr. Emrah Safa Gürkan, istihbarat dünyasının gizemli sayfalarına değineceği “Sultanın Korsanları” adlı konferans ile Ordulularla buluşuyor.

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan Kültür ve Sanat Kasım Ayı Etkinlikleri hızla devam ederken önemli bir isim Ordulularla buluşacak. Etkinlik kapsamında Ordulularla bir araya gelecek olan Tarihçi - Yazar Doç. Dr. Emrah Safa, “Sultanın Korsanları” adlı bir konferans düzenleyecek.

 

İSTİHBARAT DÜNYASININ GİZLİ SAYFALARI BU KONFERANSTA 

 

İstihbarat, korsanlık, kölelik, ihtida, Osmanlı-Avrupa ilişkileri ve serhad çalışmaları gibi alanlarda araştırmalar yapan Yazar Emrah Safa Gürkan, “Sultanın Korsanları” adlı konferansta, yine aynı isimli eseri üzerinden yıllar süren arşiv çalışmasıyla bir araya getirilmiş tarihi örnekler eşliğinde istihbarat dünyasının gizli sayfalarına değinecek.

 

19 Kasım Cuma günü Ordu Kültür Sanat Merkezinde düzenlenecek olan konferans saat 19.30’da başlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.