Sunay Akın’a Yoğun İlgi

SANAT 09.01.2020 - 21:57, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1714+ kez okundu.
 

Sunay Akın’a Yoğun İlgi

Ünye 1. Kitap Fuarı’na katılan Sanatçı-Yazar Sunay Akın yoğun ilgi ile karşılaşırken yaptığı açıklamada “gençlerimizin okuması, sorgulaması gerekiyor. Gençlerimizin umut dolu hayallerinin olması beni çok umutlandırıyor” dedi.
  6-12 Ocak tarihleri arasında Ünye’de düzenlenen 1. Kitap Fuar’ı devam ederken birçok yazar fuar kapsamında ilçeye geldi. Fuarda imza günü düzenleyen Ünlü Sanatçı ve Yazar Sunay Akın’a yoğun ilgi gösteren kitapseverler, kitap imzalattı. Bazı okurlar gözyaşlarını tutamazken yine onları Sunay Akın teselli etti. “Daha Güzel Bir Dünya Gençlerimizin Hayallerinde” Gördüğü ilgi karşısında mutlu olduğunu ifade eden Sunay Akın, “genç arkadaşlarıma baktıkça insan umutlanıyor. Ben Türkiye’nin dört bir yanındaki sanat etkinliklerine katılıyorum. Harika bir gençlik olduğunu görüyorum. Özellikle kendi ülkemin gençlerinin okuması, sorgulaması, merak etmesi, umut dolu hayalleri beni de çok umutlandırıyor. Gençlerin bize ihtiyacı yok. Ünye’de gördüm ki bir kez daha bizlerin gençlerimizin hayallerine ve umutlarına ihtiyacımız var. Daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir Dünya gençlerimizin hayallerinde ve umutlarında” dedi. Biletler Yok Satıldı Öte yandan bu akşam Ünye’de bir tiyatro gösterisi yapacak olan Sunay Akın’ın biletlerinin tükendiği ifade edildi.
Ünye 1. Kitap Fuarı’na katılan Sanatçı-Yazar Sunay Akın yoğun ilgi ile karşılaşırken yaptığı açıklamada “gençlerimizin okuması, sorgulaması gerekiyor. Gençlerimizin umut dolu hayallerinin olması beni çok umutlandırıyor” dedi.

 

6-12 Ocak tarihleri arasında Ünye’de düzenlenen 1. Kitap Fuar’ı devam ederken birçok yazar fuar kapsamında ilçeye geldi. Fuarda imza günü düzenleyen Ünlü Sanatçı ve Yazar Sunay Akın’a yoğun ilgi gösteren kitapseverler, kitap imzalattı. Bazı okurlar gözyaşlarını tutamazken yine onları Sunay Akın teselli etti.

“Daha Güzel Bir Dünya Gençlerimizin Hayallerinde”

Gördüğü ilgi karşısında mutlu olduğunu ifade eden Sunay Akın, “genç arkadaşlarıma baktıkça insan umutlanıyor. Ben Türkiye’nin dört bir yanındaki sanat etkinliklerine katılıyorum. Harika bir gençlik olduğunu görüyorum. Özellikle kendi ülkemin gençlerinin okuması, sorgulaması, merak etmesi, umut dolu hayalleri beni de çok umutlandırıyor. Gençlerin bize ihtiyacı yok. Ünye’de gördüm ki bir kez daha bizlerin gençlerimizin hayallerine ve umutlarına ihtiyacımız var. Daha güzel bir Türkiye, daha güzel bir Dünya gençlerimizin hayallerinde ve umutlarında” dedi.

Biletler Yok Satıldı

Öte yandan bu akşam Ünye’de bir tiyatro gösterisi yapacak olan Sunay Akın’ın biletlerinin tükendiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.