Tavlı'dan gece vardiyası…

SİYASET 24.03.2019 - 23:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1962+ kez okundu.
 

Tavlı'dan gece vardiyası…

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, gece geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar çalışan fırıncıları unutmadı.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, gece geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar çalışan fırıncıları unutmadı. Ünye ilçe merkezindeki fırınları ziyaret eden Tavlı, çalışanlara işlerinden kolaylık dileyip destek istedi. Seçim çalışmalarına ara vermeden, gece gündüz demeden devam eden AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, gece geç saatlerde ekmek çıkaran fırıncıları unutmadı. Ünye ilçe merkezindeki fırınları ziyaret eden Tavlı, çalışanları isteklerini ve sorunlarını dinledi. Başkan Adayı Tavlı'yı saat 04.00’da karşılarında gören fırın çalışanları hem şaşırdılar, hem de ilk defa karşılaştıkları bu ziyaretten dolayı mutlu oldular. -"7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız"- Gece gündüz demeden her vatandaşa ulaşmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Tavlı, “Ünye'de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde ve yanında olacağız. Gece gündüz demeden ekimizle birlikte sahadayız. Bizim amacımız öncelikle gönüllere girmek ve Ünyelilerle hep birlikte şehrimize hizmet etmek. Bu noktada bütün hemşerilerimizden destek bekliyorum. Ünye her şeyin en güzeline layık bir ilçe.” dedi. -"Fırın çalışanları önemli bir iş yapmakta"- Fırınların geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar vatandaşların temel ihtiyacı olan ekmeği çıkarmak için mesai yaptığını belirten Tavlı, şöyle konuştu: “Ekmek, sofralarımızın olmazsa olmazı. Fırın vitrinlerini ve sofralarımızı süsleyen ekmek, çok büyük bir emekle üretiliyor. Çalışanlarımız, gece geç saatlerde mesai yaparak vatandaşların bu önemli gıda ihtiyacının karşılanması için çaba sarf ediyorlar. Kendilerini ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledik. Onların emeklerini unutmamız mümkün değil." -"İlk defa şahit olduk"-   Gece yarısı saat 04.00’da başlayan ziyaretlerde Başkan Adayı Tavlı'yı karşılarında gören çalışanlar, “Yıllardır fırınlarda geç saatlerde çalışıyoruz. Birçok seçim gördük. İlk defa bizi bu saatte ziyaret eden ve hatırlayan başkan adayıyla karşılaştık. Sayın Hüseyin Tavlı'ya bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ediyor, seçimde kendisine başarılar diliyoruz." diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, gece geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar çalışan fırıncıları unutmadı.

AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, gece geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar çalışan fırıncıları unutmadı. Ünye ilçe merkezindeki fırınları ziyaret eden Tavlı, çalışanlara işlerinden kolaylık dileyip destek istedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden, gece gündüz demeden devam eden AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı, gece geç saatlerde ekmek çıkaran fırıncıları unutmadı. Ünye ilçe merkezindeki fırınları ziyaret eden Tavlı, çalışanları isteklerini ve sorunlarını dinledi.

Başkan Adayı Tavlı'yı saat 04.00’da karşılarında gören fırın çalışanları hem şaşırdılar, hem de ilk defa karşılaştıkları bu ziyaretten dolayı mutlu oldular.

-"7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde olacağız"-

Gece gündüz demeden her vatandaşa ulaşmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Tavlı, “Ünye'de çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. 7/24 vatandaşlarımızın hizmetinde ve yanında olacağız. Gece gündüz demeden ekimizle birlikte sahadayız. Bizim amacımız öncelikle gönüllere girmek ve Ünyelilerle hep birlikte şehrimize hizmet etmek. Bu noktada bütün hemşerilerimizden destek bekliyorum. Ünye her şeyin en güzeline layık bir ilçe.” dedi.

-"Fırın çalışanları önemli bir iş yapmakta"-

Fırınların geç saatlerden sabahın ilk ışıklarına kadar vatandaşların temel ihtiyacı olan ekmeği çıkarmak için mesai yaptığını belirten Tavlı, şöyle konuştu:

“Ekmek, sofralarımızın olmazsa olmazı. Fırın vitrinlerini ve sofralarımızı süsleyen ekmek, çok büyük bir emekle üretiliyor. Çalışanlarımız, gece geç saatlerde mesai yaparak vatandaşların bu önemli gıda ihtiyacının karşılanması için çaba sarf ediyorlar. Kendilerini ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledik. Onların emeklerini unutmamız mümkün değil."

-"İlk defa şahit olduk"-

 

Gece yarısı saat 04.00’da başlayan ziyaretlerde Başkan Adayı Tavlı'yı karşılarında gören çalışanlar, “Yıllardır fırınlarda geç saatlerde çalışıyoruz. Birçok seçim gördük. İlk defa bizi bu saatte ziyaret eden ve hatırlayan başkan adayıyla karşılaştık. Sayın Hüseyin Tavlı'ya bu ince düşüncesinden dolayı teşekkür ediyor, seçimde kendisine başarılar diliyoruz." diyerek duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.