Tavlı’dan teşekkür mesajı

SİYASET 01.04.2019 - 22:35, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1340+ kez okundu.
 

Tavlı’dan teşekkür mesajı

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yayınladığı mesajda kendisine destek veren herkese teşekkür etti. Tavlı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi; “Sevgili hemşehrilerim, değerli dava arkadaşlarım, Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Bugün sandık başına giderek oy kullanan tüm seçmenlerimize, demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde yola çıktığımız ilk günden itibaren, büyük bir gayret ve özveri ile çalışan tüm dava arkadaşlarımıza, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına ve bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Bizlere teveccüh gösterip, bu temsil makamına layık gören hemşehrilerimize yola çıktığımız ilk günden beri söylediğimiz bir şey var; Ortak akıl ve şeffaf yönetim. İnşallah hep birlikte yöneteceğimiz bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle yürüdüğümüz bu kutlu yolu bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bizler 127 bin vatandaşımızın belediye başkanı olacağız. Çünkü biz biriz, beraberiz ve hep birlikte Ünye’yiz.   Seçim sonuçlarımızın Ülkemize, Milletimize ve Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor #HerşeyÜNYEİçin diyerek hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi sonrasında yayınladığı mesajda kendisine destek veren herkese teşekkür etti.

Tavlı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Sevgili hemşehrilerim, değerli dava arkadaşlarım,

Hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum. Bugün sandık başına giderek oy kullanan tüm seçmenlerimize, demokrasiye verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde yola çıktığımız ilk günden itibaren, büyük bir gayret ve özveri ile çalışan tüm dava arkadaşlarımıza, Cumhur İttifakı ortağımız Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatına ve bizlere desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Bizlere teveccüh gösterip, bu temsil makamına layık gören hemşehrilerimize yola çıktığımız ilk günden beri söylediğimiz bir şey var; Ortak akıl ve şeffaf yönetim. İnşallah hep birlikte yöneteceğimiz bir belediyecilik anlayışını tesis edeceğiz. Tevazu, samimiyet ve gayretle yürüdüğümüz bu kutlu yolu bundan sonraki süreçte de aynı şekilde yürümeye devam edeceğiz. Hangi partiye oy vermiş olursa olsun bizler 127 bin vatandaşımızın belediye başkanı olacağız. Çünkü biz biriz, beraberiz ve hep birlikte Ünye’yiz.

 

Seçim sonuçlarımızın Ülkemize, Milletimize ve Memleketimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyor #HerşeyÜNYEİçin diyerek hepinizi sevgi, saygı ve hürmetle selamlıyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.