Tavlı Mazbatasını Aldı

SİYASET (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 04.04.2019 - 10:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1823+ kez okundu.
 

Tavlı Mazbatasını Aldı

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Mazbatasını aldı.
31 Mart seçimlerinde Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı bugün Belediye meclis üyeleriyle birlikte Ünye Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı Ünye Adliyesinde düzenlenen mazbata törenine AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP İlçe Başkanı Hacı Demir, yeni belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Tavlı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Birsen Şimşek’ten mazbatasını teslim aldı. Mazbatasını aldıktan sonra Ünye Adliyesi önünde acıkma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Sayın Cumhurbaşkanımızın Ünye’de Cumhur ittifakının adayı olarak bizleri aday göstermesi vesilesi ile başlayan sürecimizde, değerli hemşerilerimizin destekleri ve teşkilatımızın gayretli çalışması neticesinde bugüne geldik. Bugüne kadar çalışmalarımız bu an içinde ama en önemlisi bundan sonrası için, Ünye için. Sahalardaki çalışmalarımızda neler ifade ettiysek onların arkasında durmak adına, meclis üyesi arkadaşlarımla, teşkilatlarımızla ve ilçe başkanlarımızla hep birlikte Ünye olarak, Allah’ın izniyle bütün hedeflediklerimizi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bugünden itibaren, ortak akıl, istişare ve şeffaflığı önem veren bir yönetim anlayışını tesis etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı Mazbatasını aldı.

31 Mart seçimlerinde Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı bugün Belediye meclis üyeleriyle birlikte Ünye Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı

Ünye Adliyesinde düzenlenen mazbata törenine AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, MHP İlçe Başkanı Hacı Demir, yeni belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Tavlı İlçe Seçim Kurulu Başkanı Birsen Şimşek’ten mazbatasını teslim aldı.

Mazbatasını aldıktan sonra Ünye Adliyesi önünde acıkma yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı “Sayın Cumhurbaşkanımızın Ünye’de Cumhur ittifakının adayı olarak bizleri aday göstermesi vesilesi ile başlayan sürecimizde, değerli hemşerilerimizin destekleri ve teşkilatımızın gayretli çalışması neticesinde bugüne geldik. Bugüne kadar çalışmalarımız bu an içinde ama en önemlisi bundan sonrası için, Ünye için. Sahalardaki çalışmalarımızda neler ifade ettiysek onların arkasında durmak adına, meclis üyesi arkadaşlarımla, teşkilatlarımızla ve ilçe başkanlarımızla hep birlikte Ünye olarak, Allah’ın izniyle bütün hedeflediklerimizi hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız. Bugünden itibaren, ortak akıl, istişare ve şeffaflığı önem veren bir yönetim anlayışını tesis etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.