Tefecilere Eş Zamanlı Operasyon

ASAYİŞ 18.11.2018 - 00:22, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1493+ kez okundu.
 

Tefecilere Eş Zamanlı Operasyon

Giresun ve Ordu’da eş zamanlı düzenlenen operasyonda toplam 5 şüpheli gözaltına alındı.
Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı  “Tefecilik” yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.Ordu ve Giresun’da düzenlen operasyonda şüphelilerin ikamet adreslerinde, iş yerlerinde ve tespit edilen araçlarında yapılan aramalar yapıldı. Aramalarda bir adet 7.65mm çapında ruhsatsız tabanca 6 Adet 7.65 mm çapında dolu fişek, 5 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen materyal madalyon ve sikke, 57 adet 9mm çapında dolu fişek ve çok sayıda belge, doküman, tapu, senet, çek kağıtları ele geçirildi. Gözaltına alınan B.A,Ö.K, S.T.C, M.K ve O.S isimli 5 şüpheli hakkında “Tefecilik” suçundan adli tahkikata başlatıldı.
Giresun ve Ordu’da eş zamanlı düzenlenen operasyonda toplam 5 şüpheli gözaltına alındı.

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı  “Tefecilik” yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.Ordu ve Giresun’da düzenlen operasyonda şüphelilerin ikamet adreslerinde, iş yerlerinde ve tespit edilen araçlarında yapılan aramalar yapıldı.

Aramalarda bir adet 7.65mm çapında ruhsatsız tabanca 6 Adet 7.65 mm çapında dolu fişek, 5 adet tarihi eser olduğu değerlendirilen materyal madalyon ve sikke, 57 adet 9mm çapında dolu fişek ve çok sayıda belge, doküman, tapu, senet, çek kağıtları ele geçirildi.

Gözaltına alınan B.A,Ö.K, S.T.C, M.K ve O.S isimli 5 şüpheli hakkında “Tefecilik” suçundan adli tahkikata başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.