Tekintaş’tan Duygusal Veda

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.02.2019 - 00:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2116+ kez okundu.
 

Tekintaş’tan Duygusal Veda

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Hayat sadece musalla taşına yattığında helalleşmekten ibaret değil hayat dünyadayken, varken, bir aradayken yüz yüze iken helalleşmek.” dedi.
19 Eylül Musiki Derneği Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ordu Şubesi yararına yeni yıl konseri düzenlen konsere katılan Ordu Kültür ve Sanat Sarayı’nda (OKSM) düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, duygusal bir konuşma yaparak katılımcılardan helallik istedi.    EN İYİSİNİ YAPMA GAYRETİ İÇİNDE OLDUK Konser sonrası bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu’nun, Altınordu’nun adının sadece Türkiye’ye değil dünyaya duyurulmasını son derece önemli olduğunu belirterek. “Bunun için çok şey yapamamış olabiliriz. Ama emin olun son dakikaya, son saniyeye kadar gece gündüz demeden bu gayreti sürdürdük. Ve inşallah 31 Marta kadar sürdürmeye devam edeceğiz. İnancım odur ki bu şehirden yetişen her kardeşimiz bu şehrin değişimini, dönüşümünü ve gelecek için yaptığı tüm çalışmaları fark edecek. Ben fark edeceğine inanıyorum. Çünkü sizlerle gönül gönle, kardeşlik duygusu içerisinde hiçbir ayrım yapmadan, farklılık gözetmeden, birbirine kardeş olabilme duygusunu en iyi şekilde yaşayabilecek 5 yılı beraber geçirdik.” dedi.   KAPIYI SONUNA KADAR AÇIK TUTMAYA ÇALIŞTIK   “Hayat sadece musalla taşına yattığında helalleşmekten ibaret değil hayat dünyadayken, varken, bir aradayken yüz yüze iken helalleşmek.” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, duygusal anlar yaşayıp konuşmasını sürdüremeyince salondan yoğun alkış desteği aldı. Bu arada bazı dinleyicilerin bravo sesleriyle desteğini açığa vurduğu da görüldü. Gözyaşlarına hakim olmak için büyük çaba gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, sahnede konuşmadan kaldığı bir süre sonra kendisini toparlayınca sözlerini şöyle tamamladı: Size karşı her şeyi tam yapabilmiş olabiliriz. Eksiklerimiz var olabilir. Bazen makama ulaşmamış da olabilirsiniz. Kapıyı sonuna kadar açık tutmaya çalıştık. Eksik bıraktığımız yer de olabilir.”
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, “Hayat sadece musalla taşına yattığında helalleşmekten ibaret değil hayat dünyadayken, varken, bir aradayken yüz yüze iken helalleşmek.” dedi.

19 Eylül Musiki Derneği Türkiye Yardım Sevenler Derneği Ordu Şubesi yararına yeni yıl konseri düzenlen konsere katılan Ordu Kültür ve Sanat Sarayı’nda (OKSM) düzenlenen konsere Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, duygusal bir konuşma yaparak katılımcılardan helallik istedi. 

 

EN İYİSİNİ YAPMA GAYRETİ İÇİNDE OLDUK

Konser sonrası bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu’nun, Altınordu’nun adının sadece Türkiye’ye değil dünyaya duyurulmasını son derece önemli olduğunu belirterek. “Bunun için çok şey yapamamış olabiliriz. Ama emin olun son dakikaya, son saniyeye kadar gece gündüz demeden bu gayreti sürdürdük. Ve inşallah 31 Marta kadar sürdürmeye devam edeceğiz. İnancım odur ki bu şehirden yetişen her kardeşimiz bu şehrin değişimini, dönüşümünü ve gelecek için yaptığı tüm çalışmaları fark edecek. Ben fark edeceğine inanıyorum. Çünkü sizlerle gönül gönle, kardeşlik duygusu içerisinde hiçbir ayrım yapmadan, farklılık gözetmeden, birbirine kardeş olabilme duygusunu en iyi şekilde yaşayabilecek 5 yılı beraber geçirdik.” dedi.

 

KAPIYI SONUNA KADAR AÇIK TUTMAYA ÇALIŞTIK

 

“Hayat sadece musalla taşına yattığında helalleşmekten ibaret değil hayat dünyadayken, varken, bir aradayken yüz yüze iken helalleşmek.” diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, duygusal anlar yaşayıp konuşmasını sürdüremeyince salondan yoğun alkış desteği aldı. Bu arada bazı dinleyicilerin bravo sesleriyle desteğini açığa vurduğu da görüldü. Gözyaşlarına hakim olmak için büyük çaba gösteren Büyükşehir Belediye Başkanı Tekintaş, sahnede konuşmadan kaldığı bir süre sonra kendisini toparlayınca sözlerini şöyle tamamladı: Size karşı her şeyi tam yapabilmiş olabiliriz. Eksiklerimiz var olabilir. Bazen makama ulaşmamış da olabilirsiniz. Kapıyı sonuna kadar açık tutmaya çalıştık. Eksik bıraktığımız yer de olabilir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.