Tenis Turnuvası Sona Erdi

SPOR 20.09.2021 - 22:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1415+ kez okundu.
 

Tenis Turnuvası Sona Erdi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğü, ORTUR A.Ş. ve Ordu Veteran Tenis Kulübü (OVTEK) tarafından düzenlenen “19 Eylül Tenis Turnuvası” sona erdi.
Karşıyaka Fatih Sultan Kompleksi Tenis Kortlarında gerçekleştirilen 19 Eylül Tenis Turnuvası A grubu Erkekler, B Grubu Erkekler ve Kadınlar kategorisinde yapılan final maçları ile son buldu. 32 erkek, 11 kadın olmak üzere toplamda 43 tenisçinin katıldığı turnuvalarda toplamda 128 karşılaşma yapıldı. Her müsabakası ayrı çekişmeli geçen turnuvanın finalinde de tenisçiler izleyenlere büyük heyecan yaşattı.       BAŞARILI SPORCULAR KUPALARINI ALDI       Tenisçilerin kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmalarda Kadınlar kategorisinde 1. Yaprak Gizem Karakoç, 2. ise Ebru Polat oldu. B Grubu Erkekler kategorisinde 1. Agah Genç, 2. Suat Pınar olurken A Grubu Erkekler kategorisinde 1. Onur Odabaş, 2. Yaşar Bayramlı oldu. Öte yandan Ordu tenisine verdiği emek ve katkılardan dolayı Gülşen Tapanoğlu ve Ercan Tapanoğlu’da Yaşam Boyu Spor Ödülüne laik görüldü.       Başarı elde eden sporculara Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Çoşkun Alp, Altınordu Kaymakamı Ertan Karahan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyffetin Bilkay ve Ordu Veteran Tenis Kulübü Başkanı Furkan Yıldırım tarafından ödülleri verildi.       “ŞEHRİMİZDE BÖYLE BİR TESİSİN BULUNMASI BİZLER İÇİN BÜYÜK ŞANS”       Ordu Büyükşehir Belediyesinin tenis tesisi ile çok şanslı olduklarını söyleyen Ordu Veteran Tenis Kulübü Başkanı Furkan Yıldırım, “Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bize ev sahipliği yapan ORTUR A.Ş. teşekkür ediyorum” dedi.       Kulüp Başkanı Yıldırım şöyle konuştu:       “Bilindiği üzere tenis tüm dünyada kabul görmüş en nezih sporlardan bir tanesi. Şehrimizde bulunan bu tesis için de çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah uzun vadede Ordu’da uluslararası güzel turnuvalar görmek istiyoruz. Her yıl yaklaşık Türkiye’de 500’e yakın turnuva düzenleniyor. Bizde bu kulüp ve tesis sayesinde pastadan fazlasıyla payı hakkediyoruz. Bunu yapabilecek tesis ve kulüplere sahibiz. Her turnuvada da Ordu’muza turizm anlamında katkı sağlayacağını düşünüyorum.  Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bize ev sahipliği yapan ORTUR A.Ş. teşekkür ediyorum. Yine tamamen gönüllülük esası ile çalışan Ordu Veteran Tenis Kulübü yönetim kurulu üyelerini teşekkür ediyorum”          
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gençlik, Spor ve Sağlıklı Yaşam Şube Müdürlüğü, ORTUR A.Ş. ve Ordu Veteran Tenis Kulübü (OVTEK) tarafından düzenlenen “19 Eylül Tenis Turnuvası” sona erdi.

Karşıyaka Fatih Sultan Kompleksi Tenis Kortlarında gerçekleştirilen 19 Eylül Tenis Turnuvası A grubu Erkekler, B Grubu Erkekler ve Kadınlar kategorisinde yapılan final maçları ile son buldu. 32 erkek, 11 kadın olmak üzere toplamda 43 tenisçinin katıldığı turnuvalarda toplamda 128 karşılaşma yapıldı. Her müsabakası ayrı çekişmeli geçen turnuvanın finalinde de tenisçiler izleyenlere büyük heyecan yaşattı.

 

 

 

BAŞARILI SPORCULAR KUPALARINI ALDI

 

 

 

Tenisçilerin kıyasıya mücadele ettiği karşılaşmalarda Kadınlar kategorisinde 1. Yaprak Gizem Karakoç, 2. ise Ebru Polat oldu. B Grubu Erkekler kategorisinde 1. Agah Genç, 2. Suat Pınar olurken A Grubu Erkekler kategorisinde 1. Onur Odabaş, 2. Yaşar Bayramlı oldu. Öte yandan Ordu tenisine verdiği emek ve katkılardan dolayı Gülşen Tapanoğlu ve Ercan Tapanoğlu’da Yaşam Boyu Spor Ödülüne laik görüldü.

 

 

 

Başarı elde eden sporculara Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Çoşkun Alp, Altınordu Kaymakamı Ertan Karahan, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyffetin Bilkay ve Ordu Veteran Tenis Kulübü Başkanı Furkan Yıldırım tarafından ödülleri verildi.

 

 

 

“ŞEHRİMİZDE BÖYLE BİR TESİSİN BULUNMASI BİZLER İÇİN BÜYÜK ŞANS”

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin tenis tesisi ile çok şanslı olduklarını söyleyen Ordu Veteran Tenis Kulübü Başkanı Furkan Yıldırım, “Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bize ev sahipliği yapan ORTUR A.Ş. teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Kulüp Başkanı Yıldırım şöyle konuştu:

 

 

 

“Bilindiği üzere tenis tüm dünyada kabul görmüş en nezih sporlardan bir tanesi. Şehrimizde bulunan bu tesis için de çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah uzun vadede Ordu’da uluslararası güzel turnuvalar görmek istiyoruz. Her yıl yaklaşık Türkiye’de 500’e yakın turnuva düzenleniyor. Bizde bu kulüp ve tesis sayesinde pastadan fazlasıyla payı hakkediyoruz. Bunu yapabilecek tesis ve kulüplere sahibiz. Her turnuvada da Ordu’muza turizm anlamında katkı sağlayacağını düşünüyorum.  Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere bize ev sahipliği yapan ORTUR A.Ş. teşekkür ediyorum. Yine tamamen gönüllülük esası ile çalışan Ordu Veteran Tenis Kulübü yönetim kurulu üyelerini teşekkür ediyorum”

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.