Ters Ev'e bir ayda 21 bin 450 ziyaret

YAŞAM 16.07.2019 - 12:26, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1606+ kez okundu.
 

Ters Ev'e bir ayda 21 bin 450 ziyaret

Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu ilçesinde yaptırdığı Ters Ev, bir ay içinde 21 bin 450 kişi tarafından ziyaret edildi.
Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan ve görünüşü itibariyle dikkat çeken “Ters Ev” vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Ters Ev’in kentin cazibe merkezlerinden birisi haline geleceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyemizce hizmete sunulan ve 19 Haziran’da halkın ziyaretine açtığımız Ters Ev, bugüne kadar 21 bin 450 kişiyi ağırladı. Ters Ev’in, Ordu'nun önemli turizm noktalarından ve kentin cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesini hedefliyoruz” dedi. Karadeniz Bölgesi'nde tek Karadeniz Bölgesi'nde tek olma özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ters Ev’in halkta uyandırdığı etkiden memnun olduklarını ifade eden Başkan Güler, “Altınordu ilçesinde teleferik istasyonu yakınına 150 m2’likalanda radyal temele ankraj uygulanıp farklı açılarda iki yöne eğim verilerek inşa edilen Ters Ev, 2 katlı olarak hayata geçirildi. İçerisinde yatak odası, banyo, oturma grupları ve mutfağın yanı sıra bir evde bulunan diğer eşyaların da ters şekilde monte edildiği Ters Ev, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Vatandaşların gösterdiği bu ilgi bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu. İlin tanıtımına katkı sunuyor   Ters Ev’in ilin tanıtımına büyük katkı sunacağını ifade eden Başkan Güler, “Ters Ev’i ziyaret eden vatandaşlar bu anı ölümsüzleştirmek için cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile burada fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyor. Böylece projeye daha fazla merak uyanırken, çok daha fazla kişi sosyal medyadan yada yapılan haberlerden takip ettiği projeyi yerinde görmek için buraya geliyor. Kısa sürede binlerce kişiyi ağırlayan Ters Ev, ilin tanıtımına büyük katkı sunduğu gibi cazibesini de artırıyor” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediyesi'nin Altınordu ilçesinde yaptırdığı Ters Ev, bir ay içinde 21 bin 450 kişi tarafından ziyaret edildi.

Ordu Büyükşehir Belediyesinin özgün projeleri arasında yer alan ve görünüşü itibariyle dikkat çeken “Ters Ev” vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Ters Ev’in kentin cazibe merkezlerinden birisi haline geleceğini söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Büyükşehir Belediyemizce hizmete sunulan ve 19 Haziran’da halkın ziyaretine açtığımız Ters Ev, bugüne kadar 21 bin 450 kişiyi ağırladı. Ters Ev’in, Ordu'nun önemli turizm noktalarından ve kentin cazibe merkezlerinden birisi haline gelmesini hedefliyoruz” dedi.

Karadeniz Bölgesi'nde tek

Karadeniz Bölgesi'nde tek olma özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Ters Ev’in halkta uyandırdığı etkiden memnun olduklarını ifade eden Başkan Güler, “Altınordu ilçesinde teleferik istasyonu yakınına 150 m2’likalanda radyal temele ankraj uygulanıp farklı açılarda iki yöne eğim verilerek inşa edilen Ters Ev, 2 katlı olarak hayata geçirildi. İçerisinde yatak odası, banyo, oturma grupları ve mutfağın yanı sıra bir evde bulunan diğer eşyaların da ters şekilde monte edildiği Ters Ev, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Vatandaşların gösterdiği bu ilgi bizleri de mutlu ediyor” diye konuştu.

İlin tanıtımına katkı sunuyor

 

Ters Ev’in ilin tanıtımına büyük katkı sunacağını ifade eden Başkan Güler, “Ters Ev’i ziyaret eden vatandaşlar bu anı ölümsüzleştirmek için cep telefonları ve fotoğraf makineleri ile burada fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyor. Böylece projeye daha fazla merak uyanırken, çok daha fazla kişi sosyal medyadan yada yapılan haberlerden takip ettiği projeyi yerinde görmek için buraya geliyor. Kısa sürede binlerce kişiyi ağırlayan Ters Ev, ilin tanıtımına büyük katkı sunduğu gibi cazibesini de artırıyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.