Ticaret Borsası, Strateko Firmasıyla Anlaşma Sağladı

BÖLGE GÜNDEMİ 28.11.2018 - 11:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1228+ kez okundu.
 

Ticaret Borsası, Strateko Firmasıyla Anlaşma Sağladı

Ünye Ticaret Borsası’nda Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (URGE) Projesi kapsamında Strateko danışmanlık firmasıyla imzaları attı.
Ünye Ticaret Borsası üyelerinin taleplerini karşılama faaliyetleri kapsamında Ekonomi Bakanlığınca da desteklenen “Fındıkta sektörün ihracat yöntem ve kapasitelerini geliştirme, uluslararası rekabete açılma” projesi ortaya konuldu. Proje kapsamında faaliyetlerin yürütülmesi açısından yapılan ihale sonucunda Strateko danışmanlık firması ile İhtiyaç Analizinin yapılması konusunda anlaşma sağlandı ve sözleşme imzalandı.   Proje kapsamında yapılacak faaliyetler şu şekilde belirlendi;   İhtiyaç Analizi Gerçekleştirilecek: “Firmaların kapasiteleri ve durumları analiz edilerek, eğitim ve danışmanlık ihtiyaçları belirlenecek ve bir yol haritası belirlenecektir.   Eğitim İhtiyaçlarının Karşılanması: “Yapılacak ihtiyaç analizi sonrası belirlenen eğitim ihtiyacı firmalara sağlanacaktır. Yurt Dışı Pazarlara Açılma ve İş Görüşmelerinin Yapılması: “İhtiyaç analizinde belirtilen hedef ülkelere gidilerek iş görüşmeleri yapılması sağlanacak ve ihracat bağlantıları yapılmaya çalışılacaktır. Alım Heyeti Organizasyonu: “Yurt dışındaki alıcıların ilçemize getirilmeleri sağlanarak firmalarımızın durumlarını ve kapasitelerinin yerinde görmeleri imkanı sağlanacaktır. Ünye Ticaret Borsası URGE Projesine Katılımcı Firmalar İse şu şekilde; “Uslu Fındık, Halıcı Tarım Ürünleri, Çakmaklar Gıda, Aydın Gıda, Dost Fındık, Uğur Nakliyat, Veyisoğlu San.Tic., Öztaş Fındık, Burak Tarım Ürünleri, Kurtsan Tarım Ürünleri.
Ünye Ticaret Borsası’nda Uluslararası Rekabetçiliği Geliştirme (URGE) Projesi kapsamında Strateko danışmanlık firmasıyla imzaları attı.

Ünye Ticaret Borsası üyelerinin taleplerini karşılama faaliyetleri kapsamında Ekonomi Bakanlığınca da desteklenen “Fındıkta sektörün ihracat yöntem ve kapasitelerini geliştirme, uluslararası rekabete açılma” projesi ortaya konuldu.

Proje kapsamında faaliyetlerin yürütülmesi açısından yapılan ihale sonucunda Strateko danışmanlık firması ile İhtiyaç Analizinin yapılması konusunda anlaşma sağlandı ve sözleşme imzalandı.

 

Proje kapsamında yapılacak faaliyetler şu şekilde belirlendi;

 

İhtiyaç Analizi Gerçekleştirilecek: “Firmaların kapasiteleri ve durumları analiz edilerek, eğitim ve danışmanlık ihtiyaçları belirlenecek ve bir yol haritası belirlenecektir.

 

Eğitim İhtiyaçlarının Karşılanması: “Yapılacak ihtiyaç analizi sonrası belirlenen eğitim ihtiyacı firmalara sağlanacaktır.

Yurt Dışı Pazarlara Açılma ve İş Görüşmelerinin Yapılması: “İhtiyaç analizinde belirtilen hedef ülkelere gidilerek iş görüşmeleri yapılması sağlanacak ve ihracat bağlantıları yapılmaya çalışılacaktır.

Alım Heyeti Organizasyonu: “Yurt dışındaki alıcıların ilçemize getirilmeleri sağlanarak firmalarımızın durumlarını ve kapasitelerinin yerinde görmeleri imkanı sağlanacaktır.

Ünye Ticaret Borsası URGE Projesine Katılımcı Firmalar İse şu şekilde; “Uslu Fındık, Halıcı Tarım Ürünleri, Çakmaklar Gıda, Aydın Gıda, Dost Fındık, Uğur Nakliyat, Veyisoğlu San.Tic., Öztaş Fındık, Burak Tarım Ürünleri, Kurtsan Tarım Ürünleri.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.