Tomakin; "Maksat mağdur edebiyatı..."

BÖLGE GÜNDEMİ 10.06.2019 - 09:44, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2118+ kez okundu.
 

Tomakin; "Maksat mağdur edebiyatı..."

Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ekrem İmamoğlu’nun VIP’e alınmamasını değerlendiren AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin,; “Suçlu suçunu bastırmak için mağdur edebiyatından yararlanıyor” dedi.
Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ekrem İmamoğlu’nun VIP’e alınmamasını değerlendiren AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin,; “Suçlu suçunu bastırmak için her zamanki yaptıkları gibi mağdur edebiyatından yararlanarak olayları bilerek kargaşaya dönüştürmüşlerdir” dedi.     AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ekrem İmamoğlu’nun Ordu-Giresun Havalimanı’nda VİP’e alınmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tomakin, “VIP salonunu kimlerin nasıl kullanacağı sivil havacılık tarafından belirlendiği ifade edilmişken, CHP’li yetkililer arsızlık yaparak alınmayacağını bile bile VIP'e gidiyorlar. Çünkü, ‘İstanbul adayı benim misafirlerim’ diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı, şahısların Rical listesine isimlerini bildirmemiş görevini yapmamıştır. Suçlu suçunu bastırmak için her zamanki yaptıkları gibi mağdur edebiyatından yararlanarak olayları bilerek kargaşaya dönüştürmüşlerdir. Türkiye’nin en büyük metropol şehrini yönetmeye talip kişi ile CHP Genel Başkan Yardımcısının sadece kanunları uygulayan şerefli polisimize haysiyetsiz, şerefsiz ve sayın valimize yaptıkları mafya vari ‘it’ diyen ucube üslupları tam bir hezeyandır ve devlet adabına yakışmamıştır” diye konuştu.
Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ekrem İmamoğlu’nun VIP’e alınmamasını değerlendiren AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin,; “Suçlu suçunu bastırmak için mağdur edebiyatından yararlanıyor” dedi.

Ordu-Giresun Havalimanı'nda Ekrem İmamoğlu’nun VIP’e alınmamasını değerlendiren AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin,; “Suçlu suçunu bastırmak için her zamanki yaptıkları gibi mağdur edebiyatından yararlanarak olayları bilerek kargaşaya dönüştürmüşlerdir” dedi.

 

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, Ekrem İmamoğlu’nun Ordu-Giresun Havalimanı’nda VİP’e alınmamasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Tomakin, “VIP salonunu kimlerin nasıl kullanacağı sivil havacılık tarafından belirlendiği ifade edilmişken, CHP’li yetkililer arsızlık yaparak alınmayacağını bile bile VIP'e gidiyorlar. Çünkü, ‘İstanbul adayı benim misafirlerim’ diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı, şahısların Rical listesine isimlerini bildirmemiş görevini yapmamıştır. Suçlu suçunu bastırmak için her zamanki yaptıkları gibi mağdur edebiyatından yararlanarak olayları bilerek kargaşaya dönüştürmüşlerdir. Türkiye’nin en büyük metropol şehrini yönetmeye talip kişi ile CHP Genel Başkan Yardımcısının sadece kanunları uygulayan şerefli polisimize haysiyetsiz, şerefsiz ve sayın valimize yaptıkları mafya vari ‘it’ diyen ucube üslupları tam bir hezeyandır ve devlet adabına yakışmamıştır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.