Topçam Barajı'nda can suyu bile kalmadı

BÖLGE GÜNDEMİ 04.01.2021 - 11:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1698+ kez okundu.
 

Topçam Barajı'nda can suyu bile kalmadı

Topçam Barajı alarm veriyor. Ordu’da Melet Vadisi üzerinde kurulu bulunan Topçam Barajı’nda su seviyesi kritik noktaya kadar düştü.
Barajda su seviyesinin 60 metre kadar çekildiği bildiriliyor. Yağmur ve kar yağmaması halinde su seviyesinin daha da çekileceği ifada ediliyor.   Barajda can suyu olarak tabir edilecek kadar su kaldığı kaydediliyor.   OCAK AYI DA KURAK GÖZÜKÜYOR   Ordu için bir aylık hava tahmininde yağmur pek gözükmüyor.   Bir ay içerisinde 8 gün yağış bekleniliyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.
Topçam Barajı alarm veriyor. Ordu’da Melet Vadisi üzerinde kurulu bulunan Topçam Barajı’nda su seviyesi kritik noktaya kadar düştü.


Barajda su seviyesinin 60 metre kadar çekildiği bildiriliyor. Yağmur ve kar yağmaması halinde su seviyesinin daha da çekileceği ifada ediliyor.

 

Barajda can suyu olarak tabir edilecek kadar su kaldığı kaydediliyor.

 


OCAK AYI DA KURAK GÖZÜKÜYOR

 


Ordu için bir aylık hava tahmininde yağmur pek gözükmüyor.

 

Bir ay içerisinde 8 gün yağış bekleniliyor. Hava sıcaklığı ise mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.