Tören garanti verdi; Dikey yapılaşmaya son verilecek

BÖLGE GÜNDEMİ 19.02.2019 - 11:08, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1160+ kez okundu.
 

Tören garanti verdi; Dikey yapılaşmaya son verilecek

Teşkilat mensuplarına verilen vefa yemeğinde buluşan AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, dikey yapılaşmaya son vereceklerini belirterek, “Bizim her kararımız ya bir yanlışı ortadan kaldıracak ya bir doğruyu ayağa kaldıracak.” dedi.
Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde devam eden AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına verilen vefa yemeğinde buluştu. Gönül belediyeciliği ilkesiyle yola çıktığını söyleyen Aşkın Tören, “Bizim her kararımız ya bir yanlışı ortadan kaldıracak ya bir doğruyu ayağa kaldıracak. Yaya kaldırımı ve yolu yapmadan bisiklet yolu yapma hatasına düşmeyeceğiz. Ama bisiklet yolu yapmaktan da vazgeçmeyeceğiz. Altınordu'da dikey mimari doğamız, dağlarımız ağaçlarımız olsun evlerimizin boyu asla ağaçları dağları geçmesin. Çocuklarımız torunlarımız, camdan baktıklarında beton yığınlarını, çarpık yapılaşmayı değil Karadeniz'in denizini süsleyen dağlarına, dağlarını süsleyen araçlarını ve dallarını görsünler.” Çiftçiye her türlü desteği vereceklerini söyleyen Tören, “Çiftçimize hareket, toprağımızın bereket kazandırmanın peşinde ve kararlılıkla olacağız. Ürün çeşidini artırmanın derdimizi azaltmanın peşinden koş açacağız. Kaldırımlara taş döşemek ile toprağımıza su taşımakla sınırlı değil bizim hedeflerimiz. Bizim hedeflerimiz, çiftçimize tohum ve meyve aşılamak, sütümüzü yoğurdumuzu Kooperatifler aracılığıyla markalaştırmakla yoğunlaştıracağız. Kısacası hep birlikte kalkınacağız.”
Teşkilat mensuplarına verilen vefa yemeğinde buluşan AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören, dikey yapılaşmaya son vereceklerini belirterek, “Bizim her kararımız ya bir yanlışı ortadan kaldıracak ya bir doğruyu ayağa kaldıracak.” dedi.

Seçim çalışmalarını hızlı bir şekilde devam eden AK Parti Altınordu Belediye Başkan Adayı Aşkın Tören AK Parti Altınordu İlçe Başkanlığı tarafından teşkilat mensuplarına verilen vefa yemeğinde buluştu.

Gönül belediyeciliği ilkesiyle yola çıktığını söyleyen Aşkın Tören, “Bizim her kararımız ya bir yanlışı ortadan kaldıracak ya bir doğruyu ayağa kaldıracak. Yaya kaldırımı ve yolu yapmadan bisiklet yolu yapma hatasına düşmeyeceğiz. Ama bisiklet yolu yapmaktan da vazgeçmeyeceğiz. Altınordu'da dikey mimari doğamız, dağlarımız ağaçlarımız olsun evlerimizin boyu asla ağaçları dağları geçmesin. Çocuklarımız torunlarımız, camdan baktıklarında beton yığınlarını, çarpık yapılaşmayı değil Karadeniz'in denizini süsleyen dağlarına, dağlarını süsleyen araçlarını ve dallarını görsünler.”

Çiftçiye her türlü desteği vereceklerini söyleyen Tören, “Çiftçimize hareket, toprağımızın bereket kazandırmanın peşinde ve kararlılıkla olacağız. Ürün çeşidini artırmanın derdimizi azaltmanın peşinden koş açacağız. Kaldırımlara taş döşemek ile toprağımıza su taşımakla sınırlı değil bizim hedeflerimiz. Bizim hedeflerimiz, çiftçimize tohum ve meyve aşılamak, sütümüzü yoğurdumuzu Kooperatifler aracılığıyla markalaştırmakla yoğunlaştıracağız. Kısacası hep birlikte kalkınacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.