Torun çok sert konuştu: Vicdansızlıktır,ahlaksızlıktır,

BÖLGE GÜNDEMİ 21.01.2020 - 22:55, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2355+ kez okundu.
 

Torun çok sert konuştu: Vicdansızlıktır,ahlaksızlıktır,

Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın DSP Kurucu Genel Başkanı Rahşan Ecevit’in ölümünden sonra sosyal medyada fotoğrafının altına “Ateşi bol olsun inşallah” şeklinde yorum yazdığı iddiaları siyaseti hareketlendirdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun,”   Gerçekse gerçekten çok üzücü bir olay. Kabul edilebilir bir olay değil. Hem dini olarak hem vicdani olarak “ dedi. CHP İl Binasında açıklamalarda bulunan Torun konuya ilişkin şunları söyledi; Rahşan Ecevit Bülent Ecevit’in eşi olarak Aynı zamanda DSP’nin Kurucusu,  CHP’de görev yapmış Türk siyasetinde önemli görevler üstlenmiş bir kadın siyasetçi. Aynı zamanda edebiyatçı aynı zamanda bir sanatçı. Böyle bir kişinin ölümünden sonra kendisiyle ilgili hakaret içeren bir ifade kullanılması tam düpedüz ahlaksızlık, vicdansızlık, başka bir şey değil. Âmâ böyle bir şeyin olduğuna inanmak istemiyorum. Açıkçası kendisinin(Tuncay Kiraz’ın) açıklamalarını bekliyorum.” Kiraz; Yorumu belediye personeli yapmış Konunun gündeme gelmesinden sonra Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz,  kendi sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuştu. Başkan Kiraz,” “Bizim inancımızda vefat edenler Hayırla anılır Rahşan Ecevit Hanfendinin vefatı nedeni ile Beledi Basında çalışan birinin kabul edilemez yorumunu öğrenir öğrenmez yorumu kaldırtıp ilgili hakkında soruşturma açmış bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”  şeklinde açıklama yapmıştı.
Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz’ın DSP Kurucu Genel Başkanı Rahşan Ecevit’in ölümünden sonra sosyal medyada fotoğrafının altına “Ateşi bol olsun inşallah” şeklinde yorum yazdığı iddiaları siyaseti hareketlendirdi.


CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun,”   Gerçekse gerçekten çok üzücü bir olay. Kabul edilebilir bir olay değil. Hem dini olarak hem vicdani olarak “ dedi.
CHP İl Binasında açıklamalarda bulunan Torun konuya ilişkin şunları söyledi;
Rahşan Ecevit Bülent Ecevit’in eşi olarak Aynı zamanda DSP’nin Kurucusu,  CHP’de görev yapmış Türk siyasetinde önemli görevler üstlenmiş bir kadın siyasetçi. Aynı zamanda edebiyatçı aynı zamanda bir sanatçı. Böyle bir kişinin ölümünden sonra kendisiyle ilgili hakaret içeren bir ifade kullanılması tam düpedüz ahlaksızlık, vicdansızlık, başka bir şey değil. Âmâ böyle bir şeyin olduğuna inanmak istemiyorum. Açıkçası kendisinin(Tuncay Kiraz’ın) açıklamalarını bekliyorum.”
Kiraz; Yorumu belediye personeli yapmış
Konunun gündeme gelmesinden sonra Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz,  kendi sosyal medya hesabından açıklamada bulunmuştu. Başkan Kiraz,” “Bizim inancımızda vefat edenler Hayırla anılır Rahşan Ecevit Hanfendinin vefatı nedeni ile Beledi Basında çalışan birinin kabul edilemez yorumunu öğrenir öğrenmez yorumu kaldırtıp ilgili hakkında soruşturma açmış bulunmaktayım. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”  şeklinde açıklama yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.