Trabzonsporlu futbolcu Ünye'de kaza yaptı

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 23.04.2019 - 11:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1917+ kez okundu.
 

Trabzonsporlu futbolcu Ünye'de kaza yaptı

Trabzonspor’un genç yıldızları arasında yer alan Hüseyin Türkmen’den korkutan bir haber geldi.
Bordo-Mavililerin dün Yeni Malatyaspor’u 2 – 1’lik skorla mağlup etmesinin ardından bugün verilen izinde arkadaşları ile birlikte Ordu’ya giden Hüseyin’in içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Ordu’nun Ünye İlçesi Çaybaşı mevkiinde kavşakta meydana gelen kazada, beyaz renkli lüks bir araçla çarpışan Hüseyin’in içinde bulunduğu araçta bordo-mavili futbolcuyla birlikte 6 kişinin yaralandığı kaydedildi. Hüseyin’in içinde bulunduğu araçta 5 kişinin, diğer araçta ise sürücünün bulunduğu belirtildi. Hüseyin ve arkadaşlarının kontrol amaçlı, ilçedeki hastaneye kaldırıldığı ifade edilirken bordo-mavili futbolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazanın şiddetiyle birlikte her iki aracın da pert olduğu ifade edildi.   Kazada, otomobilin içinde bulunan Hülya Tutkun, Eflal İkra Tutkun, Gamze Nur Türkmen ve Ümran İffet Uzun yaralandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Trabzonspor’un genç yıldızları arasında yer alan Hüseyin Türkmen’den korkutan bir haber geldi.

Bordo-Mavililerin dün Yeni Malatyaspor’u 2 – 1’lik skorla mağlup etmesinin ardından bugün verilen izinde arkadaşları ile birlikte Ordu’ya giden Hüseyin’in içinde bulunduğu araç kaza yaptı. Ordu’nun Ünye İlçesi Çaybaşı mevkiinde kavşakta meydana gelen kazada, beyaz renkli lüks bir araçla çarpışan Hüseyin’in içinde bulunduğu araçta bordo-mavili futbolcuyla birlikte 6 kişinin yaralandığı kaydedildi. Hüseyin’in içinde bulunduğu araçta 5 kişinin, diğer araçta ise sürücünün bulunduğu belirtildi. Hüseyin ve arkadaşlarının kontrol amaçlı, ilçedeki hastaneye kaldırıldığı ifade edilirken bordo-mavili futbolcunun durumunun iyi olduğu bildirildi. Kazanın şiddetiyle birlikte her iki aracın da pert olduğu ifade edildi.

 

Kazada, otomobilin içinde bulunan Hülya Tutkun, Eflal İkra Tutkun, Gamze Nur Türkmen ve Ümran İffet Uzun yaralandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.