Trafik terörünü beraber bitirelim!

BÖLGE GÜNDEMİ 28.05.2018 - 16:21, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2544+ kez okundu.
 

Trafik terörünü beraber bitirelim!

Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’dan Ordululara çağrı
Değerli Ordulular! Türkiye’nin en iyi ,en güzel, en huzurlu illerinden birinde yaşıyoruz. Ancak, şehrimizde trafik sorunu gün geçtikçe büyüyor. Özelikle yaz aylarında işin içinden çıkılmaz boyutlara geliyor. Ordu polisi halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz, 7/24 görevinin başındadır. Fakat her olaya, her trafik ihlaline yetişmemiz, görmemiz mümkün olmuyor. Bunun için Ordulu hemşerilerimizin de desteği gerekmektedir. Gözlemlediğiniz trafik kuralları ihlallerini lütfen bizimle paylaşınız. ALO 155’i arayınız.   Doğru şikayetçi olmak ispiyonculuk değil, vatandaşlık görevidir.  Siz Ordulular ve polisimiz sizden aldığı bilgilerle görevini daha kolay, daha doğru yapacaktır. Sizin şikayetiniz bize yol gösterecektir. Gelin bu kargaşayı, bu trafik terörünü beraber bitirelim.   Tüm Ordulu hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum. Bu hataları lütfen bize bildirin Kırmızı ışıkta geçmek Hız limitini aşıp süratli araç kullanmak Hatalı sollama yapmak Çok yavaş araç kullanmak Yarış yapmak ve gereksiz korna çalmak Gürültü kirliliği Yüksek sesle başkalarını rahatsız edecek şekilde müzik dinlemek Lastik yakmak, patinaj çekmek Abart – Patlak-Filtresiz Egzoz ile araç kullanmak Değerli hemşerilerim! Ordulunun huzur ve güveni için biz telefonlarımızın başında 7/24 sizleri dinliyoruz. Lütfen siz bildirin biz gereğini yapalım. Banane deme! Trafik terörünü hep beraber bitirelim. ALO 155’i arayalım.  
Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’dan Ordululara çağrı

Değerli Ordulular!

Türkiye’nin en iyi ,en güzel, en huzurlu illerinden birinde yaşıyoruz. Ancak, şehrimizde trafik sorunu gün geçtikçe büyüyor. Özelikle yaz aylarında işin içinden çıkılmaz boyutlara geliyor. Ordu polisi halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz, 7/24 görevinin başındadır. Fakat her olaya, her trafik ihlaline yetişmemiz, görmemiz mümkün olmuyor. Bunun için Ordulu hemşerilerimizin de desteği gerekmektedir. Gözlemlediğiniz trafik kuralları ihlallerini lütfen bizimle paylaşınız. ALO 155’i arayınız.

 

Doğru şikayetçi olmak ispiyonculuk değil, vatandaşlık görevidir.  Siz Ordulular ve polisimiz sizden aldığı bilgilerle görevini daha kolay, daha doğru yapacaktır. Sizin şikayetiniz bize yol gösterecektir. Gelin bu kargaşayı, bu trafik terörünü beraber bitirelim.

 

Tüm Ordulu hemşerilerimize saygılarımı sunuyorum.

Bu hataları lütfen bize bildirin

  • Kırmızı ışıkta geçmek
  • Hız limitini aşıp süratli araç kullanmak
  • Hatalı sollama yapmak
  • Çok yavaş araç kullanmak
  • Yarış yapmak ve gereksiz korna çalmak

Gürültü kirliliği

  • Yüksek sesle başkalarını rahatsız edecek şekilde müzik dinlemek
  • Lastik yakmak, patinaj çekmek
  • Abart – Patlak-Filtresiz Egzoz ile araç kullanmak

Değerli hemşerilerim!

Ordulunun huzur ve güveni için biz telefonlarımızın başında 7/24 sizleri dinliyoruz. Lütfen siz bildirin biz gereğini yapalım.

Banane deme! Trafik terörünü hep beraber bitirelim.

ALO 155’i arayalım.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.