Türk Polis Teşkilatı 173 Yaşında

BÖLGE GÜNDEMİ 11.04.2018 - 09:06, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2584+ kez okundu.
 

Türk Polis Teşkilatı 173 Yaşında

Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu
. Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, İlçe Emniyet Müdürlüğünde devam etti. Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü kapsamında ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu: “Polis teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümü olarak bizleri yalnız bırakmayan başta Sn. Kaymakamımıza, Garnizon Komutanımıza, Cumhuriyet Başsavcımıza ve diğer bütün konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde aynı zamanda bizleri yine yalnız bırakmayan Ünye halkına da teşekkür ediyoruz. Daha huzur, daha iyi bir Ünye’de yaşamak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Bu uğurda meslektaşlarıma ve memurlarıma güveniyorum, hep birlikte daha huzurlu bir Ünye’de yaşamak için çalışıyoruz” dedi. Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında düzenlenen tören ve kutlamalarda, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda emniyet mensubu yer aldı.  
Cumhuriyet meydanında düzenlenen törende, Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, Atatürk Anıtı’na çelenk koydu

.

Daha sonra saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunduğu tören, İlçe Emniyet Müdürlüğünde devam etti.

Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü kapsamında ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Ünye İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu: “Polis teşkilatımızın 173. Kuruluş yıl dönümü olarak bizleri yalnız bırakmayan başta Sn. Kaymakamımıza, Garnizon Komutanımıza, Cumhuriyet Başsavcımıza ve diğer bütün konuklarımıza teşekkür ediyoruz. Bu mutlu günümüzde aynı zamanda bizleri yine yalnız bırakmayan Ünye halkına da teşekkür ediyoruz. Daha huzur, daha iyi bir Ünye’de yaşamak için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Bu uğurda meslektaşlarıma ve memurlarıma güveniyorum, hep birlikte daha huzurlu bir Ünye’de yaşamak için çalışıyoruz” dedi.

Türk Polis Teşkilatının 173. Kuruluş Yıldönümü ve Polis Haftası kapsamında düzenlenen tören ve kutlamalarda, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Garnizon Komutanı Binbaşı Bünyamin Dönmez, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Aygün, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Aksu, İlçe Jandarma Komutanı Esat Can Öztürk, Siyasi Partilerin Temsilcileri, Daire Amirleri ve çok sayıda emniyet mensubu yer aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.