Tütün ve alkol satışı yapanlar dikkat!

BÖLGE GÜNDEMİ 12.01.2019 - 23:10, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1773+ kez okundu.
 

Tütün ve alkol satışı yapanlar dikkat!

Ünye Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2019 yılı tütün ve alkol satış belgesi süre uzatım işlemi için işletmelerin 31 Mart 2019 tarihine kadar müdürlüğe müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.
Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2019 yılı için tütün ve alkol satış belgesi süre uzatım işlemi yaptıracak işletmelerin 31 Mart 2019 tarihine kadar müdürlüğe müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi. Tütün ve alkol satışı yapanlar dikkat! Süre uzatım belgesi için Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne müracaat etmeniz gerekiyor. Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, süre uzatmak için son müracaat tarihinin 31 Mart 2019 olduğu belirtildi. Açıklamada, şunlar kaydedildi: “Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 14’üncü maddesi doğrultusunda, 2018 yılı ve öncesinde düzenlenen ve 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla geçerliliğini koruyan satış belgeleri için Ocak – Mart aylarına isabet eden dönemde 2019 yılı süre uzatım işlemi yapılması gerekmektedir. Süre uzatım işlemi ve yeni belge başvuruları, Ünye İlçe Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğü tarafından kabul ediliyor. Süre uzatım işlemi esnasında TAPDK logolu mevcut satış belgeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı logolu satış belgeleri ile değiştirilecektir. Süre uzatım işlemini uygun olarak gerçekleştirmeyen satıcıların belgeleri kurum hesabına işlem bedelini yatırmış olsalar dahi geçerliliğini yitirecektir.”
Ünye Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2019 yılı tütün ve alkol satış belgesi süre uzatım işlemi için işletmelerin 31 Mart 2019 tarihine kadar müdürlüğe müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.

Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 2019 yılı için tütün ve alkol satış belgesi süre uzatım işlemi yaptıracak işletmelerin 31 Mart 2019 tarihine kadar müdürlüğe müracaat etmeleri gerektiği ifade edildi.

Tütün ve alkol satışı yapanlar dikkat! Süre uzatım belgesi için Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne müracaat etmeniz gerekiyor.

Ünye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada, süre uzatmak için son müracaat tarihinin 31 Mart 2019 olduğu belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Tütün Mamulleri ve Alkollü İçkilerin Satışına ve Sunumuna İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin 14’üncü maddesi doğrultusunda, 2018 yılı ve öncesinde düzenlenen ve 31 Aralık 2018 tarihi itibarıyla geçerliliğini koruyan satış belgeleri için Ocak – Mart aylarına isabet eden dönemde 2019 yılı süre uzatım işlemi yapılması gerekmektedir. Süre uzatım işlemi ve yeni belge başvuruları, Ünye İlçe Tarım ve Orman ilçe Müdürlüğü tarafından kabul ediliyor. Süre uzatım işlemi esnasında TAPDK logolu mevcut satış belgeleri, Tarım ve Orman Bakanlığı logolu satış belgeleri ile değiştirilecektir. Süre uzatım işlemini uygun olarak gerçekleştirmeyen satıcıların belgeleri kurum hesabına işlem bedelini yatırmış olsalar dahi geçerliliğini yitirecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.