TYP’lilere iş güvenliği eğitimi

BÖLGE GÜNDEMİ 30.12.2018 - 22:45, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2262+ kez okundu.
 

TYP’lilere iş güvenliği eğitimi

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞ-KUR tarafından Ünye Belediyesi’nde istihdam edilecek personele iş güvenliği eğitimi verildi.
Ünye Belediyesi’nde İŞ-KUR tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çalışacak olan personellere iş güvenliği eğitimi verildi. Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, proje kapsamında çalışacak olan kişilerin yüzde 80’nin Noter kurası, yüzde 20’sinin ise mülakat yöntemi ile belirlendiğini belirtti. Personellerin işe başlangıçlarından önce 6331 sayılı yasa gereği almak zorunda oldukları iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ve diğer eğitimler verilerek, olası iş kazalarının önüne geçilmesi ve buna bağlı olumsuzlukların ortadan kaldırılması amaçlanıyor. Belediyede 2 Ocak 2019 tarihinden işbaşı yapacak olan 50 personel, 6 ay süre ile Ünye Belediyesi’nde görev yapacak.
Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞ-KUR tarafından Ünye Belediyesi’nde istihdam edilecek personele iş güvenliği eğitimi verildi.

Ünye Belediyesi’nde İŞ-KUR tarafından Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında çalışacak olan personellere iş güvenliği eğitimi verildi.

Ünye Belediye Başkan Vekili Mehmet Yaşar Sezgül, proje kapsamında çalışacak olan kişilerin yüzde 80’nin Noter kurası, yüzde 20’sinin ise mülakat yöntemi ile belirlendiğini belirtti.

Personellerin işe başlangıçlarından önce 6331 sayılı yasa gereği almak zorunda oldukları iş sağlığı ve güvenliği eğitimi ve diğer eğitimler verilerek, olası iş kazalarının önüne geçilmesi ve buna bağlı olumsuzlukların ortadan kaldırılması amaçlanıyor.

Belediyede 2 Ocak 2019 tarihinden işbaşı yapacak olan 50 personel, 6 ay süre ile Ünye Belediyesi’nde görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.