Uçakta Rahatsızlanan Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti

ASAYİŞ (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 22.12.2019 - 18:05, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1377+ kez okundu.
 

Uçakta Rahatsızlanan Üniversite Öğrencisi Hayatını Kaybetti

Ankara’dan uçağa binen üniversite öğrencisi Erdoğan İnez, uçak kalktıktan sonra bir anda rahatsızlandı. Talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Üniversite öğrencisi Erdoğan İnez, Ankara-Ordu uçağında memleketi Fatsa’ya geldiği sırada rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastenede hayatını kaybetti. HER ŞEY BİR ANDA OLDU Ankara’dan uçağa binen üniversite öğrencisi Erdoğan İnez uçak kalktıktan sonra bir anda rahatsızlandı. Ordu’da havalimanından ambulansla hastaneye kaldırılan Erdoğan İnez, burada tüm yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ İnez’in ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirirken cenaze namazının öğle namazını müteakip Fatsa Ortabüyük Cami’de kılınacağı öğrenildi.
Ankara’dan uçağa binen üniversite öğrencisi Erdoğan İnez, uçak kalktıktan sonra bir anda rahatsızlandı. Talihsiz genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Üniversite öğrencisi Erdoğan İnez, Ankara-Ordu uçağında memleketi Fatsa’ya geldiği sırada rahatsızlanması sonucu kaldırıldığı hastenede hayatını kaybetti.

HER ŞEY BİR ANDA OLDU

Ankara’dan uçağa binen üniversite öğrencisi Erdoğan İnez uçak kalktıktan sonra bir anda rahatsızlandı. Ordu’da havalimanından ambulansla hastaneye kaldırılan Erdoğan İnez, burada tüm yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

İnez’in ölüm haberini alan yakınları sinir krizleri geçirirken cenaze namazının öğle namazını müteakip Fatsa Ortabüyük Cami’de kılınacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.