Ucuz Hamsiye Hcum

BÖLGE GÜNDEMİ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.01.2020 - 23:36, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1561+ kez okundu.
 

Ucuz Hamsiye Hcum

Batı Karadeniz’de Sinop-Zonguldak açıklarında hamsi son günlerde bolca avlanınca fiyatı tezgahlarda 20 TL’den 10 TL'ye kadar düştü. Bu durum hem Orduluların hem de balıkçının yüzünü güldürdü.
Hamsi 20 TL’den 10 TL’ye düştü, tezgâhlarda kuyruk oluştu     Ordu’da uzun zamandır tezgâhlarda az miktarda görülen hamsi bugünlerde bolca görülmeye başlarken, fiyatı 10 TL’ye kadar geriledi. Bu sezon tam "hamsi bitti" derken hamsinin tekrar bolca görülmesi herkesin yüzünü güldürürken, tezgahlarda kilosu 7 ila 10 TL arasında değişen hamsinin Ordu’ya Sinop-Zonguldak tarafından geldiği belirtildi. Tadı ile dikkat çeken hamsi Orduluların da yoğun ilgi göstermesi sonucu balıkçı tezgahları önünde kalabalıkların oluşmasına neden oldu. EFSANE GERİ DÖNDÜ! Derin Balıkçılık’tan Burçin Doğan efsanenin geri dönüş yaptığını ifade ederek, “Satışlar memnuniyet verici. Hatta kuyruk oluşuyor bile diyebilirim. Bu hem fiyatı hem da tadından böyle oluyor. Uzun zamandan beri ilk kez hamsi bu kadar bol geldi. Az geldiğinde kilosu 20 TL’ye çıkmıştı. Şu anda kilosunu 10 TL. Zonguldak-Sinop taraflarından geliyor. Gelen hamsi iri ve tadı da çok iyi. Hatta şöyle ifade edebilirim ilk çıkan hamselerden bile tadı çok çok iyi. Ordu hamsiye doyacak.” dedi. Bu arada hamsi çıktığı bölgelere yakın olan Zonguldak, Kırklareli gibi yerlerde 5 TL’den tezgahlarda satışa sunuldu.
Batı Karadeniz’de Sinop-Zonguldak açıklarında hamsi son günlerde bolca avlanınca fiyatı tezgahlarda 20 TL’den 10 TL'ye kadar düştü. Bu durum hem Orduluların hem de balıkçının yüzünü güldürdü.

Hamsi 20 TL’den 10 TL’ye düştü, tezgâhlarda kuyruk oluştu    

Ordu’da uzun zamandır tezgâhlarda az miktarda görülen hamsi bugünlerde bolca görülmeye başlarken, fiyatı 10 TL’ye kadar geriledi. Bu sezon tam "hamsi bitti" derken hamsinin tekrar bolca görülmesi herkesin yüzünü güldürürken, tezgahlarda kilosu 7 ila 10 TL arasında değişen hamsinin Ordu’ya Sinop-Zonguldak tarafından geldiği belirtildi. Tadı ile dikkat çeken hamsi Orduluların da yoğun ilgi göstermesi sonucu balıkçı tezgahları önünde kalabalıkların oluşmasına neden oldu.


EFSANE GERİ DÖNDÜ!


Derin Balıkçılık’tan Burçin Doğan efsanenin geri dönüş yaptığını ifade ederek, “Satışlar memnuniyet verici. Hatta kuyruk oluşuyor bile diyebilirim. Bu hem fiyatı hem da tadından böyle oluyor. Uzun zamandan beri ilk kez hamsi bu kadar bol geldi. Az geldiğinde kilosu 20 TL’ye çıkmıştı. Şu anda kilosunu 10 TL. Zonguldak-Sinop taraflarından geliyor. Gelen hamsi iri ve tadı da çok iyi. Hatta şöyle ifade edebilirim ilk çıkan hamselerden bile tadı çok çok iyi. Ordu hamsiye doyacak.” dedi.

Bu arada hamsi çıktığı bölgelere yakın olan Zonguldak, Kırklareli gibi yerlerde 5 TL’den tezgahlarda satışa sunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.