Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü Satışı Tedirginlik Yarattı

EĞİTİM (Ordu Olay ) - Ordu Olay Gazetesi | 18.10.2018 - 09:25, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2200+ kez okundu.
 

Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü Satışı Tedirginlik Yarattı

Uğur okulları Ünye Fatsa Kampüsü el değiştirdi.
2016 yılında Ünye’de  hizmete açılan Uğur Eğitim Kurumları ,anaokulundan liseye kadar eğitim veren yarım asırlık  bir kurum. Bugüne kadar ki birikimini ve vizyonunu Ünye Fatsa Kampüsü çatısı altında öğrencilerine yansıtmayı amaçlayan Uğur Eğitim Kurumu Markası Ünye’deki okulu satıldı… Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü’nün yeni sahiplerine satıldığı haberi veliler arasında tedirginlik yarattı. Yaptığımız araştırmalara göre ,Uğur okullarının dörtlü bir konsorsiyuma devredildiği ,isim hakkının şuan için franchise olarak devam ettiği, Uğur markası ürünlerin okulda kullanılmaya devam edeceği ve  sadece yönetim kadrosunun değiştiği öğrenildi. Çocukları Uğur okulları markası altında eğitim gören öğrenci velileri satış sonrası rahatsızlıklarını dile getirdiler. Biz çocuklarımızı Uğur eğitim kurumları tecrübesine ve vizyonuna teslim ettik. İleride okulun ismi ve eğitim kalitesi değişir mi bilemiyoruz.Veliler olarak hem maddi hem de eğitim yönünden kafalarımızda soru işaretleri var. Yemedik içmedik,tırnağımızdan kestik,soframızdan artırdık evlatlarımızı Uğur tecrübesine teslim ettik. Şimdi okulun satıldığını duyduk endişelendik. Biz ismi olan ama içi sıradan olan bir okula çocuklarımızı göndermek istemeyiz. Hele hele bu fiyatlara,bizlerin Uğur markası ve kalitesi için bu fedakarlıkları yaptığımız unutulmasın. Biz velileri gerek Uğur eğitim kurumu merkezi ,gerekse okul yönetimin bilgilendirmesini istiyoruz.Bir an önce gerekli açıklamalar yapılsın ,bizde ona göre hareket edelim.Asla bu konuda aldanılmak istemiyoruz” dediler.
Uğur okulları Ünye Fatsa Kampüsü el değiştirdi.

2016 yılında Ünye’de  hizmete açılan Uğur Eğitim Kurumları ,anaokulundan liseye kadar eğitim veren yarım asırlık  bir kurum. Bugüne kadar ki birikimini ve vizyonunu Ünye Fatsa Kampüsü çatısı altında öğrencilerine yansıtmayı amaçlayan Uğur Eğitim Kurumu Markası Ünye’deki okulu satıldı…

Uğur Okulları Ünye Fatsa Kampüsü’nün yeni sahiplerine satıldığı haberi veliler arasında tedirginlik yarattı.

Yaptığımız araştırmalara göre ,Uğur okullarının dörtlü bir konsorsiyuma devredildiği ,isim hakkının şuan için franchise olarak devam ettiği, Uğur markası ürünlerin okulda kullanılmaya devam edeceği ve  sadece yönetim kadrosunun değiştiği öğrenildi.

Çocukları Uğur okulları markası altında eğitim gören öğrenci velileri satış sonrası rahatsızlıklarını dile getirdiler.

Biz çocuklarımızı Uğur eğitim kurumları tecrübesine ve vizyonuna teslim ettik. İleride okulun ismi ve eğitim kalitesi değişir mi bilemiyoruz.Veliler olarak hem maddi hem de eğitim yönünden kafalarımızda soru işaretleri var. Yemedik içmedik,tırnağımızdan kestik,soframızdan artırdık evlatlarımızı Uğur tecrübesine teslim ettik. Şimdi okulun satıldığını duyduk endişelendik. Biz ismi olan ama içi sıradan olan bir okula çocuklarımızı göndermek istemeyiz. Hele hele bu fiyatlara,bizlerin Uğur markası ve kalitesi için bu fedakarlıkları yaptığımız unutulmasın.

Biz velileri gerek Uğur eğitim kurumu merkezi ,gerekse okul yönetimin bilgilendirmesini istiyoruz.Bir an önce gerekli açıklamalar yapılsın ,bizde ona göre hareket edelim.Asla bu konuda aldanılmak istemiyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.