Ülkü Ocakları'nda görev değişikliği

SİYASET 07.10.2019 - 23:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1683+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları'nda görev değişikliği

Ünye Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda görev değişikliğine gidildi. Ocak Başkanlığına Melih Kabadüz getirildi.
Ünye Ülkü Ocaklarında yapılan görev değişikliği ile mevcut Başkan Bedri Kesimoğlu Başkanlık görevini Melih Kabadüz'e devretti. Bayrağı adına yakışır şekilde taşıyacağım Törende konuşan Melih Kabadüz, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını söyledi. Kabadüz ‘’Bugün burada bir bayrak teslimi yapıldı. Öncelikle beni bu göreve layık gören İl başkanımız Sn. Tahir Şükrü Altaş ve yönetimine teşekkür ederim. Ayrıca göreve geldiği günden itibaren tüm özverisiyle görevini yerine getiren Başkanım Bedri Kesimoğlu’na da teşekkür ederim. Hepimiz bir sancağın altındayız, gayemiz devraldığımız bayrağı Ülkü Ocaklarının adına yakışır bir biçimde ileri taşımaktır ve her zamanda öyle olacaktır. Bugün burada beni yalnız bırakmayan teşkilatımıza ve misafirlerimize de teşekkürü bir borç bilirim. Var olsun Ülkü Ocakları!’’dedi. Var olsun Ülkü Ocakları... Ülkü ocakları eski başkanı Bedri Kesimoğlu ise devir töreninde ‘’Yaklaşık üç yıldır yürütmüş olduğum Ünye Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevimi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş beyefendi ve Ordu İl Başkanımız Tahir Şükrü Altaş beyfendinin takdirleriyle Melih Kabadüz kardeşime devretmiş bulunuyorum hayırlı uğurlu olsun.Varolsun Ülkü Ocakları’’diye konuştu.   Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Tahir Şükrü Altaş da  görevi devralan Kabadüz’e başarılar dileyerek, “Aldığı yük ve sorumluluğun bilinciyle en iyi şekilde görevini yerine getireceğine inanıyorum.” dedi.
Ünye Ülkü Ocakları Başkanlığı'nda görev değişikliğine gidildi. Ocak Başkanlığına Melih Kabadüz getirildi.

Ünye Ülkü Ocaklarında yapılan görev değişikliği ile mevcut Başkan Bedri Kesimoğlu Başkanlık görevini Melih Kabadüz'e devretti.

Bayrağı adına yakışır şekilde taşıyacağım

Törende konuşan Melih Kabadüz, görevini en iyi şekilde yapmaya çalışacağını söyledi. Kabadüz ‘’Bugün burada bir bayrak teslimi yapıldı. Öncelikle beni bu göreve layık gören İl başkanımız Sn. Tahir Şükrü Altaş ve yönetimine teşekkür ederim. Ayrıca göreve geldiği günden itibaren tüm özverisiyle görevini yerine getiren Başkanım Bedri Kesimoğlu’na da teşekkür ederim. Hepimiz bir sancağın altındayız, gayemiz devraldığımız bayrağı Ülkü Ocaklarının adına yakışır bir biçimde ileri taşımaktır ve her zamanda öyle olacaktır. Bugün burada beni yalnız bırakmayan teşkilatımıza ve misafirlerimize de teşekkürü bir borç bilirim. Var olsun Ülkü Ocakları!’’dedi.

Var olsun Ülkü Ocakları...

Ülkü ocakları eski başkanı Bedri Kesimoğlu ise devir töreninde ‘’Yaklaşık üç yıldır yürütmüş olduğum Ünye Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı görevimi Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş beyefendi ve Ordu İl Başkanımız Tahir Şükrü Altaş beyfendinin takdirleriyle Melih Kabadüz kardeşime devretmiş bulunuyorum hayırlı uğurlu olsun.Varolsun Ülkü Ocakları’’diye konuştu.

 

Ülkü Ocakları Ordu İl Başkanı Tahir Şükrü Altaş da  görevi devralan Kabadüz’e başarılar dileyerek, “Aldığı yük ve sorumluluğun bilinciyle en iyi şekilde görevini yerine getireceğine inanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.