Ulubey’de 2 araç kafa kafaya çarpıştı

ASAYİŞ 03.12.2018 - 10:19, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2302+ kez okundu.
 

Ulubey’de 2 araç kafa kafaya çarpıştı

Ulubey yolunda 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza,Ordu- Ulubey yolu Akpınar Mahallesinde meydana geldi. 52 AY 359 plakalı otomobil ile 28 NC 197 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan Murat T ve eşi Ordu Devlet hastanesine isimleri henüz öğrenilemeyen kişi de Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Ulubey yolunda 2 otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza,Ordu- Ulubey yolu Akpınar Mahallesinde meydana geldi. 52 AY 359 plakalı otomobil ile 28 NC 197 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.
Kazada yaralanan Murat T ve eşi Ordu Devlet hastanesine isimleri henüz öğrenilemeyen kişi de Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.