Ulubey ilçesinde Altyapı çalışmaları Sürüyor

BÖLGE GÜNDEMİ 07.03.2021 - 14:56, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2189+ kez okundu.
 

Ulubey ilçesinde Altyapı çalışmaları Sürüyor

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinde toplam 5 mahalleye hizmet verecek olan güzergahta, yol bakım ve onarım çalışması başlattı. Sarp arazide devam eden çalışmalar tamamlandığında, vatandaşların korkulu rüyası olan sert virajlar ve dar yol çilesi sona erecek.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. İl genelindeki asfalt ve beton yol hamlesiyle, kentin kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki, yeni yol açma, bakım, onarım, stabilize ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor.   SARP ARAZİLERDE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA   Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamak için çalışan ekipler, Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Sarp ve dik arazilerde vatandaşlara, standardı yüksek bir ulaşım sunmak için faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulubey ilçesine bağlı Belenyurt mahallesinde yol genişletme ve onarım çalışması başlattı.   ULUBEY’İN 5 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK   Toplam 7 kilometre uzunluğundaki güzergahta, yol genişliğinin 6 metrenin üzerine çıkartılması hedefleniyor. Güzergahın tamamlanmasıyla birlikte, Belenyurt, Koşaca, Güvenköy, Güvenyurt ve Kirazlık mahallelerine ulaşım sağlayacak.    
Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ulubey ilçesinde toplam 5 mahalleye hizmet verecek olan güzergahta, yol bakım ve onarım çalışması başlattı. Sarp arazide devam eden çalışmalar tamamlandığında, vatandaşların korkulu rüyası olan sert virajlar ve dar yol çilesi sona erecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. İl genelindeki asfalt ve beton yol hamlesiyle, kentin kaderini değiştiren Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerdeki, yeni yol açma, bakım, onarım, stabilize ve genişletme çalışmalarına da devam ediyor.

 

SARP ARAZİLERDE ÖZVERİLİ ÇALIŞMA

 

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamak için çalışan ekipler, Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Sarp ve dik arazilerde vatandaşlara, standardı yüksek bir ulaşım sunmak için faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Ulubey ilçesine bağlı Belenyurt mahallesinde yol genişletme ve onarım çalışması başlattı.

 

ULUBEY’İN 5 MAHALLESİNE HİZMET VERECEK

 

Toplam 7 kilometre uzunluğundaki güzergahta, yol genişliğinin 6 metrenin üzerine çıkartılması hedefleniyor. Güzergahın tamamlanmasıyla birlikte, Belenyurt, Koşaca, Güvenköy, Güvenyurt ve Kirazlık mahallelerine ulaşım sağlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.