Ulugöl Tabiat Parkı Yelken Ve Kanocularla Renklendi

YAŞAM 27.10.2021 - 23:00, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1021+ kez okundu.
 

Ulugöl Tabiat Parkı Yelken Ve Kanocularla Renklendi

Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Gölköy ilçesi Ulugöl Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdikleri antrenmanlarla eğitimlerine devam ediyor.
Çocuk ve gençlerin su sporlarına ilgisini artırmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Yelken ve Kano Eğitimi Projesi” Ordu’nun su sporları alanında adından söz ettiren bir il olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.           Ordu’nun kıyı şeridinde bulunan tüm ilçelerde eğitimler yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, bu eğitimlere yüksek rakımlı ilçelerde bulunan menderes, göl, baraj ve akarsu üzerlerinde de devam ediyor.           ULUGÖL TABİAT PARKI’NDA GÖRSEL ŞÖLEN       Ordu’nun su sporları alanında öncüleri olmak için aralıksız çalışan Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, bu kez antrenmanlarını Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinliğe 10 yelken, 8 kano sporcusu ve 4 görevli personel katıldı. Etkinlik 2 saat sürdü.           Ulugöl Tabiat Parkı’nın doğal güzellikleriyle buluşan yelken ve kanolar görsel bir şölen oluştururken antrenmanları izlemeye gelen vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.      
Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları Gölköy ilçesi Ulugöl Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdikleri antrenmanlarla eğitimlerine devam ediyor.

Çocuk ve gençlerin su sporlarına ilgisini artırmak için Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “Yelken ve Kano Eğitimi Projesi” Ordu’nun su sporları alanında adından söz ettiren bir il olması hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

 

 

 

 

Ordu’nun kıyı şeridinde bulunan tüm ilçelerde eğitimler yapan Ordu Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, bu eğitimlere yüksek rakımlı ilçelerde bulunan menderes, göl, baraj ve akarsu üzerlerinde de devam ediyor.

 

 

 

 

 

ULUGÖL TABİAT PARKI’NDA GÖRSEL ŞÖLEN

 

 

 

Ordu’nun su sporları alanında öncüleri olmak için aralıksız çalışan Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü sporcuları, bu kez antrenmanlarını Gölköy ilçesinde bulunan Ulugöl Tabiat Parkı’nda gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen etkinliğe 10 yelken, 8 kano sporcusu ve 4 görevli personel katıldı. Etkinlik 2 saat sürdü.

 

 

 

 

 

Ulugöl Tabiat Parkı’nın doğal güzellikleriyle buluşan yelken ve kanolar görsel bir şölen oluştururken antrenmanları izlemeye gelen vatandaşlar tarafından da ilgi gördü.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.