Ulusal Radyolara Kafa Tutan Ünye Melodi FM 15 Yaşında.

BÖLGE GÜNDEMİ 02.11.2019 - 20:20, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1145+ kez okundu.
 

Ulusal Radyolara Kafa Tutan Ünye Melodi FM 15 Yaşında.

Radyo yayıncılığında 27, Ünye Melodi FM logosuyla da 14 yılı geride bırakan Ünye’nin Gülümseten Radyosu Melodi FM, yeni yayın dönemine yine bomba gibi girdi.
Türkiye’nin birçok ünlü radyo program yapımcısının yayın yaptığı Melodi FM, sabah 06.00’dan gece 02.00’ye kadar 17 farklı yayıncının sesini dinleyicilerine ulaştırıyor. “Gül Güne Gülle, Güne Merhaba, Karnaval, Ele Avuca Sığmaz Show, Na Mütenahi Muhabbet, Şarkılar Bizi Söyler, Vesaire, Alternatif, Naftalin Kokan Şarkılar, Sihirli mikrofon ve Sevda Durağı gibi alanında isim yapmış birçok radyocunun yayınlarının yer aldığı Melodi FM Ünye ve çevresinde olduğu gibi özellikle de internet üzerinden de ciddi bir dinleyici kitleyicisine sahip. Türkiye genelinde yaklaşık 900 radyonun canlı yayınlarının takip edildiği www.canlitv.com sitesinin reyting sonuçlarına göre Ünye Melodi FM, birçok Ulusal radyoya da adeta kafa tutuyor. Açıklanan reyting sonuçlarına göre ulusal Radyolarda dahil olmak üzere Türkiye genelinde uzunca bir süre ilk 40’larda yer alan Ünye Melodi FM, adeta parmak ısırtıyor. Ordu bölgesinde de güçlü bir yayın ağına sahip olan Melodi FM’i özellikle gençler yakından takip ederken, yıllardan beri alışageldik bir şekilde akşam programları da ciddi bir dinleyici oranına sahip durumda. Her saat başı Türkiye ve Ordu gündeminden son dakika haberlerinin verildiği haber bülteni ve, hafta içi her sabah Ulusal haberler ile Ordu bölgesinde yayın yapan gazete ve internet sitelerinde yer alan haberlerin ayrıntılı bir şekilde dinleyicilere aktarıldığı haber programları, büyük ilgi görüyor. Kuruluş yıldönümleri olan her 20 Eylül’de yeni yayın dönemine merhaba diyen Melodi FM, bu yıl da Ünyelilerin ve çevre ilçe sakinlerinin yanı sıra, gurbette bulunan bölge insanının vazgeçemeyeceği ve yakından takip edeceği radyo istasyonu olacak gibi görünüyor.
Radyo yayıncılığında 27, Ünye Melodi FM logosuyla da 14 yılı geride bırakan Ünye’nin Gülümseten Radyosu Melodi FM, yeni yayın dönemine yine bomba gibi girdi.


Türkiye’nin birçok ünlü radyo program yapımcısının yayın yaptığı Melodi FM, sabah 06.00’dan gece 02.00’ye kadar 17 farklı yayıncının sesini dinleyicilerine ulaştırıyor.
“Gül Güne Gülle, Güne Merhaba, Karnaval, Ele Avuca Sığmaz Show, Na Mütenahi Muhabbet, Şarkılar Bizi Söyler, Vesaire, Alternatif, Naftalin Kokan Şarkılar, Sihirli mikrofon ve Sevda Durağı gibi alanında isim yapmış birçok radyocunun yayınlarının yer aldığı Melodi FM Ünye ve çevresinde olduğu gibi özellikle de internet üzerinden de ciddi bir dinleyici kitleyicisine sahip.
Türkiye genelinde yaklaşık 900 radyonun canlı yayınlarının takip edildiği www.canlitv.com sitesinin reyting sonuçlarına göre Ünye Melodi FM, birçok Ulusal radyoya da adeta kafa tutuyor.
Açıklanan reyting sonuçlarına göre ulusal Radyolarda dahil olmak üzere Türkiye genelinde uzunca bir süre ilk 40’larda yer alan Ünye Melodi FM, adeta parmak ısırtıyor.
Ordu bölgesinde de güçlü bir yayın ağına sahip olan Melodi FM’i özellikle gençler yakından takip ederken, yıllardan beri alışageldik bir şekilde akşam programları da ciddi bir dinleyici oranına sahip durumda.
Her saat başı Türkiye ve Ordu gündeminden son dakika haberlerinin verildiği haber bülteni ve, hafta içi her sabah Ulusal haberler ile Ordu bölgesinde yayın yapan gazete ve internet sitelerinde yer alan haberlerin ayrıntılı bir şekilde dinleyicilere aktarıldığı haber programları, büyük ilgi görüyor.
Kuruluş yıldönümleri olan her 20 Eylül’de yeni yayın dönemine merhaba diyen Melodi FM, bu yıl da Ünyelilerin ve çevre ilçe sakinlerinin yanı sıra, gurbette bulunan bölge insanının vazgeçemeyeceği ve yakından takip edeceği radyo istasyonu olacak gibi görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.