Uluslararası Çocuk Kongresinin Startı Sergi Açılışı İle Verildi

ÇOCUK 01.10.2018 - 09:17, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 5049+ kez okundu.
 

Uluslararası Çocuk Kongresinin Startı Sergi Açılışı İle Verildi

3.Uluslararası Çocuk Kongresi kapsamında Fotoğraf ve Resim Sergisi açılışı düzenlendi.
Ünye Yalı Kilisesi’nde, Prof. Dr. Ayşenur Celahir’in yağlı boya resim, Psikolog Selin Tahmazoğlu’nun resim heykel ve eğitimci Aynur Zeren Tan’ın fotoğraf çalışmalarından oluşan fotoğraf ve resim sergisi açıldı.   15 Resim, 50’nin üzerinde fotoğraf ve yaklaşık 10 heykelden oluşan sergide açılış konuşmalarını yapan Kongre Kurul Başkanı Ayşe Haznedar Yalın ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar şunları söyledi; Kongre Kurul Başkanı Ayşe Haznedar Yalın: “3.Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi etkinlikleri kapsamında bugün resim ve fotoğraf sergimizdeyiz. Sanatçılarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar: “Öncelikle biz kongre düzenleme heyetinin içerisinde bulunan ve aktif olarak rol alan Prof. Doktor Ayşe Yalın hocamıza böyle bir etkinliği Ünye’de gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Uluslararası bir kongreye Ünye ev sahipliği yapıyor. Bunun içerisinde de farklı bir etkinlik olan sergi açılışındayız. Bu sergide emeği geçen sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sanat aslında onlara sanatçılığın ötesinde bir bilim insanı olarak baktığımızda içlerindeki duygunun dışa vurumudur. Sanat ilmik ilmik işlenen bir döngüdür. Bu kadar karmaşanın ve dünya meşgalesinin içerisinde kendilerini sanatın içerisinde yönlendirebilmek son derece önemlidir. Bu kapsamda sanatçılarımızı tebrik ediyor ve kutluyorum. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun.”diyerek sözlerini tamamladı.
3.Uluslararası Çocuk Kongresi kapsamında Fotoğraf ve Resim Sergisi açılışı düzenlendi.

Ünye Yalı Kilisesi’nde, Prof. Dr. Ayşenur Celahir’in yağlı boya resim, Psikolog Selin Tahmazoğlu’nun resim heykel ve eğitimci Aynur Zeren Tan’ın fotoğraf çalışmalarından oluşan fotoğraf ve resim sergisi açıldı.

 

15 Resim, 50’nin üzerinde fotoğraf ve yaklaşık 10 heykelden oluşan sergide açılış konuşmalarını yapan Kongre Kurul Başkanı Ayşe Haznedar Yalın ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar şunları söyledi;

Kongre Kurul Başkanı Ayşe Haznedar Yalın:

“3.Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi etkinlikleri kapsamında bugün resim ve fotoğraf sergimizdeyiz. Sanatçılarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar:

“Öncelikle biz kongre düzenleme heyetinin içerisinde bulunan ve aktif olarak rol alan Prof. Doktor Ayşe Yalın hocamıza böyle bir etkinliği Ünye’de gerçekleştirdiği için çok teşekkür ediyoruz. Uluslararası bir kongreye Ünye ev sahipliği yapıyor. Bunun içerisinde de farklı bir etkinlik olan sergi açılışındayız. Bu sergide emeği geçen sanatçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Sanat aslında onlara sanatçılığın ötesinde bir bilim insanı olarak baktığımızda içlerindeki duygunun dışa vurumudur. Sanat ilmik ilmik işlenen bir döngüdür. Bu kadar karmaşanın ve dünya meşgalesinin içerisinde kendilerini sanatın içerisinde yönlendirebilmek son derece önemlidir. Bu kapsamda sanatçılarımızı tebrik ediyor ve kutluyorum. Sergimiz hayırlı uğurlu olsun.”diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.