Üniversiteli Öğrencilerden Ünyeli Öğrencilere Yardım Eli

BÖLGE GÜNDEMİ 02.05.2019 - 14:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2092+ kez okundu.
 

Üniversiteli Öğrencilerden Ünyeli Öğrencilere Yardım Eli

İstanbul’da eğitim gören Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri Ünyeli kardeşlerine yardım elini uzattı
Ünye Dernekler Federasyonu ile İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında eğitim protokolü imzalandı. Bu kapsamda Ünye’de okuyan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılacak. Okul araç-gereçlerinin de yer aldığı yardım kolileri İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri tarafından hazırlandı. Yaklaşık 30 Çocuk Gelişimi öğrencisi kampanyayı üniversite genelinde duyururken Öğretim Görevlisi Mahizar Altın koordinesinde yardımlar toplandı. Yardım kolileriyle birlikte Üniversiteli öğrenciler Ünye’ye doğru yola çıkacak. Üniversiteli Kız öğrencilerden oluşan grup Yeşilkent İlkokulu başta olmak üzere Ünye’de faaliyet gösteren kırsaldaki okullara yardım kolilerini teslim edecek. Kolilerde 0-10 yaş arasında çeşitli yardımlar bulunuyor.
İstanbul’da eğitim gören Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğrencileri Ünyeli kardeşlerine yardım elini uzattı

Ünye Dernekler Federasyonu ile İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında eğitim protokolü imzalandı. Bu kapsamda Ünye’de okuyan ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kıyafet ve kırtasiye yardımı yapılacak. Okul araç-gereçlerinin de yer aldığı yardım kolileri İstanbul Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Alanı öğrencileri tarafından hazırlandı. Yaklaşık 30 Çocuk Gelişimi öğrencisi kampanyayı üniversite genelinde duyururken Öğretim Görevlisi Mahizar Altın koordinesinde yardımlar toplandı. Yardım kolileriyle birlikte Üniversiteli öğrenciler Ünye’ye doğru yola çıkacak. Üniversiteli Kız öğrencilerden oluşan grup Yeşilkent İlkokulu başta olmak üzere Ünye’de faaliyet gösteren kırsaldaki okullara yardım kolilerini teslim edecek.

Kolilerde 0-10 yaş arasında çeşitli yardımlar bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.