Ünye 1957 Spor’a 4 takviye

SPOR 16.02.2019 - 23:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1329+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor’a 4 takviye

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, ara transferde kadrosunu 4 takviye yaparak güçlendirdi.
Kadrosunu güçlendirmek isteyen Ünye 1957 Spor, görüştüğü altı futbolcudan dördüyle anlaşmaya vardı. Ünye 1957 Spor’da kısa bir süre önce yönetim değişikliği yaşanmış, yaşanan değişiklik nedeniyle birçok futbolcu ve teknik heyetle yollar ayrılmıştı. Yeni yönetim 2. yarının başlamasına az bir süre kala görevi devralmış ve sıkıntılı süreç bir nebze olsun atlatılmıştı. -Transfer için kollar sıvandı- 2. yarı başlamadan giden futbolculardan bir kısmı geri dönerek takıma katılırken, yeşil beyzalılar amatörde transfer döneminin uzatılmasıyla eksik bölgeler için yeniden transfer atağına geçti. Yapılan görüşmeler sonunda Çarşambaspor’dan Barlas Yener, Yozgat 1959 FK’den Yasin Karagöz, Esenyurt Ünyespor’dan Muhammed Taşdemir ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan Emanuel Kone ile anlaşan Ünye 1957 Spor, kadrosunu güçlendirdi. Öte yandan eksik mevkiler için 2 futbolcuyla daha görüşmelerin devam ettiği öğrenildi -“Elimizden geleni yapıyoruz”- Ünye 1957 Spor Başkanı Murat Ülgen, kıt imkanlarla ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi: “Zor bir süreçten geçtik. Takımı adeta uçurumun kenarından altık. Yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ünyespor daha iyi yerlere layık, bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Ünyelilerin desteği devam ettikçe takımımız daha iyi yerlere gelecektir. Destek olanlara teşekkür ediyoruz.”
Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, ara transferde kadrosunu 4 takviye yaparak güçlendirdi.

Kadrosunu güçlendirmek isteyen Ünye 1957 Spor, görüştüğü altı futbolcudan dördüyle anlaşmaya vardı.

Ünye 1957 Spor’da kısa bir süre önce yönetim değişikliği yaşanmış, yaşanan değişiklik nedeniyle birçok futbolcu ve teknik heyetle yollar ayrılmıştı. Yeni yönetim 2. yarının başlamasına az bir süre kala görevi devralmış ve sıkıntılı süreç bir nebze olsun atlatılmıştı.

-Transfer için kollar sıvandı-

2. yarı başlamadan giden futbolculardan bir kısmı geri dönerek takıma katılırken, yeşil beyzalılar amatörde transfer döneminin uzatılmasıyla eksik bölgeler için yeniden transfer atağına geçti. Yapılan görüşmeler sonunda Çarşambaspor’dan Barlas Yener, Yozgat 1959 FK’den Yasin Karagöz, Esenyurt Ünyespor’dan Muhammed Taşdemir ve Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’dan Emanuel Kone ile anlaşan Ünye 1957 Spor, kadrosunu güçlendirdi. Öte yandan eksik mevkiler için 2 futbolcuyla daha görüşmelerin devam ettiği öğrenildi

-“Elimizden geleni yapıyoruz”-

Ünye 1957 Spor Başkanı Murat Ülgen, kıt imkanlarla ellerinden geleni yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Zor bir süreçten geçtik. Takımı adeta uçurumun kenarından altık. Yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ünyespor daha iyi yerlere layık, bunun bilinciyle hareket ediyoruz. Ünyelilerin desteği devam ettikçe takımımız daha iyi yerlere gelecektir. Destek olanlara teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.