Ünye 1957 Spor'a üç gol yetti! 0-3

SPOR 13.11.2018 - 23:32, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1690+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor'a üç gol yetti! 0-3

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup'ta şampiyonluk yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta 3 puanı 3 golle aldı.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup'ta şampiyonluk yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta 3 puanı 3 golle aldı. Geçtiğimiz haftayı bay geçen Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor maçıyla lige tekrar döndü ve 3 puanı 3 golle kazanarak ikinci sıradaki yerini korudu. Safranbolu İlçe Stadı'nda oynanan maça yeşilbeyazlı ekip Erman Sarı, Erkan Kestir, Emre Açıkgöz, Ahmet Balcancı, Vehbi Furkan Yıldırım, Devran Çamurdaş, Ali Yakup, Aydın Çetin, Gökhan Karataş, İlker Ataseven, Ndong Meye Laurys on biri ile başladı. Yeşil-beyazlılar ilk dakikalardan itibaren oyunu kontrol etmeyi başardı ve rakip alanda gol aradı. Ünye 1957 Spor 45.dakikada Ndong Meye Laurys'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada orta alandan atağın yönünü sola çeviren yeşil-beyazlılarda sol taraftan ceza sahası içine yapılan ortaya savunma dokunamayınca Ndong Meye Laurys altı pasın içinde son dokunan isim oldu ve topu filelere gönderdi. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan yeşil-beyazlılar ikinci yarıya da baskılı bir futbolla başladı. Mücadelenin 64. dakikasında sağ taraftan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortaya golcü oyuncu Aydın Çetin kafası ile dokunarak topu filelere gönderdi ve farkı ikiye çıkarttı. 80. dakikada bu sefer soldan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortada arka direğe doğru koşan İlker Ataseven yerden kayarak kaleciden önce topa dokunarak topu Safranbolu Belediyespor filelerine gönderen isim oldu. Bu gol ile skoru 3-0 yapan Ünye 1957 Spor, son dakikalarda bir dördüncü gol aradıysa da son vuruşlarda etkili olamayınca maçı 3-0 galip tamamladı. Deplasmandan 3 golle 3 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar, 16 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.   Gelecek hafta Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile karşı karşıya gelecek olan Ünye 1957 Spor, zirve ile arasındaki 5 puanlık farkın azalması için mücadelesine devam edecek.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup'ta şampiyonluk yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta 3 puanı 3 golle aldı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4.Grup'ta şampiyonluk yarışını sürdüren Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldiği maçta 3 puanı 3 golle aldı.

Geçtiğimiz haftayı bay geçen Ünye 1957 Spor, Safranbolu Belediyespor maçıyla lige tekrar döndü ve 3 puanı 3 golle kazanarak ikinci sıradaki yerini korudu.

Safranbolu İlçe Stadı'nda oynanan maça yeşilbeyazlı ekip Erman Sarı, Erkan Kestir, Emre Açıkgöz, Ahmet Balcancı, Vehbi Furkan Yıldırım, Devran Çamurdaş, Ali Yakup, Aydın Çetin, Gökhan Karataş, İlker Ataseven, Ndong Meye Laurys on biri ile başladı.

Yeşil-beyazlılar ilk dakikalardan itibaren oyunu kontrol etmeyi başardı ve rakip alanda gol aradı.

Ünye 1957 Spor 45.dakikada Ndong Meye Laurys'in golüyle 1-0 öne geçti. Bu dakikada orta alandan atağın yönünü sola çeviren yeşil-beyazlılarda sol taraftan ceza sahası içine yapılan ortaya savunma dokunamayınca Ndong Meye Laurys altı pasın içinde son dokunan isim oldu ve topu filelere gönderdi.

İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan yeşil-beyazlılar ikinci yarıya da baskılı bir futbolla başladı. Mücadelenin 64. dakikasında sağ taraftan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortaya golcü oyuncu Aydın Çetin kafası ile dokunarak topu filelere gönderdi ve farkı ikiye çıkarttı.

80. dakikada bu sefer soldan gelişen atakta ceza sahası içine yapılan ortada arka direğe doğru koşan İlker Ataseven yerden kayarak kaleciden önce topa dokunarak topu Safranbolu Belediyespor filelerine gönderen isim oldu. Bu gol ile skoru 3-0 yapan Ünye 1957 Spor, son dakikalarda bir dördüncü gol aradıysa da son vuruşlarda etkili olamayınca maçı 3-0 galip tamamladı.

Deplasmandan 3 golle 3 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar, 16 puanla ikinci sıradaki yerini korudu.

 

Gelecek hafta Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor ile karşı karşıya gelecek olan Ünye 1957 Spor, zirve ile arasındaki 5 puanlık farkın azalması için mücadelesine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.