Ünye 1957 Spor, Amasya Dersine Çalıştı!

SPOR 20.10.2018 - 22:42, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1191+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor, Amasya Dersine Çalıştı!

Geçtiğimiz Pazar günü Çarşambaspor karşısında Ünye Şehir Stadı’nda çok önemli 2 puan kaybederek moral kaybeden Ünye 1957 Spor, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Yeni Amasyaspor maçının son provasını Ünye Şehir Stadı’nda yaptı. Haftanın maçından istediği sonucu ayrılmak isteyen yeşil-beyazlılarda futbolcuların çalışmada son derece istekli ve arzulu oldukları görüldü.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta geride kalan 4 hafta sonunda 3 galibiyet 1 beraberlikle ikinci sırada yer alan Ünye 1957 Spor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Yeni Amasyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Salı ve Çarşamba günü maç hazırlıklarına yaptığı antrenmanlarla devam eden yeşil-beyazlılar Perşembe günü Ünye Şehir Stadı’nda Yeni Amasyaspor maçının son provasını yaptı. Çalışmaya ısınma ve 5’e 2 çalışmalarıyla başlayan Ünye 1957 Spor daha sonra çift kale maç yaparak günü tamamladı. Çift kale öncesi oyuncularını taktik tahtasının başına çağıran Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım, Amasya’yı yıkacak oyun planı konusunda bilgiler verdi. 12 Haziran Stadı’nda çok zor geçmesi beklenen maç öncesi yapılan bu son provada futbolcuların bir hayli istekli ve arzulu oldukları gözlerden kaçmadı. Muhammet Kaan sakat, Meye Hazır! Sinopspor maçında çapraz bağlarında meydana gelen zorlama ile diz eklem kıkırdağının yerinden oynaması sonucu sakatlanan orta sahanın etkili ismi Muhammet Kaan Dönmezer’in katılmadığı antrenmanda Çarşambaspor maçında gol atarak takımını öne geçiren ve maçın ilk yarısında sakatlanarak oyun alanını terk etmek zorunda kalan Ali Yakup ise çalışmada yer aldı. Kupa maçındaki eylemi nedeniyle 4 maç men cezası alan Ndong Meye Laurys ise Yeni Amasyaspor maçıyla sahalara dönecek. Çift kale maçta görev alan Ndong Meye yeşil-beyazlı takımın gol umudu olacak. Ünye 1957 Spor, zorlu karşılaşma öncesi bugün teknik ve taktik antrenman yaptıktan sonra Cumartesi Amasya’ya hareket edecek. 12 Haziran Stadı’nda oynanacak maçın hakemleri ise açıklandı. Zorlu 90 dakikayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Cem Eray Eşmekaya yönetecek. Eşmekaya’nın yardımcılıklarını ise Ahmet Çıtak ve Ahmet İnci yapacak. Maçın 4. hakemi ise Bekir Taşöz…
Geçtiğimiz Pazar günü Çarşambaspor karşısında Ünye Şehir Stadı’nda çok önemli 2 puan kaybederek moral kaybeden Ünye 1957 Spor, hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği Yeni Amasyaspor maçının son provasını Ünye Şehir Stadı’nda yaptı. Haftanın maçından istediği sonucu ayrılmak isteyen yeşil-beyazlılarda futbolcuların çalışmada son derece istekli ve arzulu oldukları görüldü.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta geride kalan 4 hafta sonunda 3 galibiyet 1 beraberlikle ikinci sırada yer alan Ünye 1957 Spor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Yeni Amasyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Salı ve Çarşamba günü maç hazırlıklarına yaptığı antrenmanlarla devam eden yeşil-beyazlılar Perşembe günü Ünye Şehir Stadı’nda Yeni Amasyaspor maçının son provasını yaptı. Çalışmaya ısınma ve 5’e 2 çalışmalarıyla başlayan Ünye 1957 Spor daha sonra çift kale maç yaparak günü tamamladı. Çift kale öncesi oyuncularını taktik tahtasının başına çağıran Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım, Amasya’yı yıkacak oyun planı konusunda bilgiler verdi. 12 Haziran Stadı’nda çok zor geçmesi beklenen maç öncesi yapılan bu son provada futbolcuların bir hayli istekli ve arzulu oldukları gözlerden kaçmadı.

Muhammet Kaan sakat, Meye Hazır!

Sinopspor maçında çapraz bağlarında meydana gelen zorlama ile diz eklem kıkırdağının yerinden oynaması sonucu sakatlanan orta sahanın etkili ismi Muhammet Kaan Dönmezer’in katılmadığı antrenmanda Çarşambaspor maçında gol atarak takımını öne geçiren ve maçın ilk yarısında sakatlanarak oyun alanını terk etmek zorunda kalan Ali Yakup ise çalışmada yer aldı. Kupa maçındaki eylemi nedeniyle 4 maç men cezası alan Ndong Meye Laurys ise Yeni Amasyaspor maçıyla sahalara dönecek. Çift kale maçta görev alan Ndong Meye yeşil-beyazlı takımın gol umudu olacak.

Ünye 1957 Spor, zorlu karşılaşma öncesi bugün teknik ve taktik antrenman yaptıktan sonra Cumartesi Amasya’ya hareket edecek. 12 Haziran Stadı’nda oynanacak maçın hakemleri ise açıklandı. Zorlu 90 dakikayı Kayseri bölgesi hakemlerinden Cem Eray Eşmekaya yönetecek. Eşmekaya’nın yardımcılıklarını ise Ahmet Çıtak ve Ahmet İnci yapacak. Maçın 4. hakemi ise Bekir Taşöz…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.