Ünye 1957 Spor BAL’a devam dedi

SPOR 01.05.2018 - 12:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2194+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor BAL’a devam dedi

Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanan Ünye 1957 Spor- Kumruspor Bal Play Out (Baraj) maçında yeşil beyazlı ekip sahadan 4-0 galip ayrılarak ligde kalmayı garantiledi.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak grubu ikinci olarak bitiren Ünye 1957 Spor, BAL statüsü gereği Fatsa Belediyespor'un 3.Lig'e yükselmesi ve Orduspor'un da doğrudan ligden düşmesi nedeniyle Ordu 1.Amatör Lig ikincisi Kumruspor ile Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçında karşı karşıya geldi. Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanan maçta sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılan Ünye 1957 Spor ligdeki yerini korurken, Kumruspor ise BAL hayalini bir sonraki sezona erteledi. Maçtan Dakikalar: Dk 31; Ünye 1957 Spor'un Uğur Özvardar ile kullandığı penaltı atışında Kumruspor kalecisi Sertaç Aydemir gole izin vermedi. Dk34; Meye'nin soldan ceza sahasına gönderdiği topa Barış Kılıç düzgün vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk Yarı 2 dakikalık kaybolan zamanın ardından 1-0 Ünye 1957 Spor'un üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci Yarı Dk46; Durmuş sağdan Barış'ı kaçırdı. Barış'ın ceza sahasına ortasında Kumruspor defansına seken top ceza sahasında kalenin tam önünde Meye'nin önüne düştü Meye'de düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Dk70; Kumruspor defansının hatasında topu kapan Sinan Yüksel mükemmel bir aşırtma vuruşuyla takımını 3-0 öne geçirdi. Dk77; Ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol eden Ndong Meye Laurys savunmanın arasına girip ayakucuyla topu yuvarlayarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti. 4-0   
Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanan Ünye 1957 Spor- Kumruspor Bal Play Out (Baraj) maçında yeşil beyazlı ekip sahadan 4-0 galip ayrılarak ligde kalmayı garantiledi.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta sezona şampiyonluk parolası ile başlayan, ancak grubu ikinci olarak bitiren Ünye 1957 Spor, BAL statüsü gereği Fatsa Belediyespor'un 3.Lig'e yükselmesi ve Orduspor'un da doğrudan ligden düşmesi nedeniyle Ordu 1.Amatör Lig ikincisi Kumruspor ile Spor Toto Bölgesel Amatör Lig Baraj Maçında karşı karşıya geldi.

Ordu 19 Eylül Stadı’nda oynanan maçta sahadan 4-0’lık galibiyetle ayrılan Ünye 1957 Spor ligdeki yerini korurken, Kumruspor ise BAL hayalini bir sonraki sezona erteledi.

Maçtan Dakikalar:

Dk 31; Ünye 1957 Spor'un Uğur Özvardar ile kullandığı penaltı atışında Kumruspor kalecisi Sertaç Aydemir gole izin vermedi.

Dk34; Meye'nin soldan ceza sahasına gönderdiği topa Barış Kılıç düzgün vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk Yarı 2 dakikalık kaybolan zamanın ardından 1-0 Ünye 1957 Spor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci Yarı

Dk46; Durmuş sağdan Barış'ı kaçırdı. Barış'ın ceza sahasına ortasında Kumruspor defansına seken top ceza sahasında kalenin tam önünde Meye'nin önüne düştü Meye'de düzgün bir vuruşla takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Dk70; Kumruspor defansının hatasında topu kapan Sinan Yüksel mükemmel bir aşırtma vuruşuyla takımını 3-0 öne geçirdi.

Dk77; Ceza sahası yayı üzerinde topu kontrol eden Ndong Meye Laurys savunmanın arasına girip ayakucuyla topu yuvarlayarak kendisinin ikinci takımının dördüncü golünü kaydetti. 4-0 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.