Ünye 1957 Spor'da, Çarşamba hazırlıkları

SPOR 09.02.2019 - 22:43, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2085+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor'da, Çarşamba hazırlıkları

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta zirve mücadelesi veren Ünye 1957 Spor, pazar günü karşılaşacağı Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta geçen hafta Sinopspor galibiyeti ile kendine gelen ve lider Yozgatspor 1959 FK'nın üst üste puan kayıpları ile yeniden zirve için ümitlenen Ünye 1957 Spor, 10 Şubat Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sinopspor galibiyetinin ardından pazartesi gününü dinlenerek geçiren Ünye 1957 Spor, salı günü Cevizdere Spor Tesislerinde başladığı antrenmanlarına çarşamba ve perşembe günü devam etti. Ünye Şehir Stadı'nda perşembe gününü dar alanda turnuva şeklinde maç yaparak geçiren yeşil-beyazlılarda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları görüldü. Zaman zaman sert müdahalelerin yaşandığı turnuva maçlarını kaptan Aydın Çetin'in oynadığı takım kazandı. Teknik Sorumlu Çağlar Çakır ve yardımcılarının nezaretinde gerçekleşen çalışmalarda tempoyu artıran Ünye 1957 Spor, bugünkü teknik ve taktiksel çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak. 10 Şubat 2019 Pazar günü oynanacak Çarşambaspor-Ünye 1957 Spor BAL 4.Grup 17. hafta maçını Trabzon Bölgesi hakemlerinden Murat Kasap yönetecek. Kasap'ın yardımcılıklarını Mert Omay ve Miraç Berk Kölemen yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mehmet Kara.
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta zirve mücadelesi veren Ünye 1957 Spor, pazar günü karşılaşacağı Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup'ta geçen hafta Sinopspor galibiyeti ile kendine gelen ve lider Yozgatspor 1959 FK'nın üst üste puan kayıpları ile yeniden zirve için ümitlenen Ünye 1957 Spor, 10 Şubat Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sinopspor galibiyetinin ardından pazartesi gününü dinlenerek geçiren Ünye 1957 Spor, salı günü Cevizdere Spor Tesislerinde başladığı antrenmanlarına çarşamba ve perşembe günü devam etti. Ünye Şehir Stadı'nda perşembe gününü dar alanda turnuva şeklinde maç yaparak geçiren yeşil-beyazlılarda futbolcuların bir hayli hırslı oldukları görüldü. Zaman zaman sert müdahalelerin yaşandığı turnuva maçlarını kaptan Aydın Çetin'in oynadığı takım kazandı.

Teknik Sorumlu Çağlar Çakır ve yardımcılarının nezaretinde gerçekleşen çalışmalarda tempoyu artıran Ünye 1957 Spor, bugünkü teknik ve taktiksel çalışmanın ardından hazırlıklarını tamamlayacak.

10 Şubat 2019 Pazar günü oynanacak Çarşambaspor-Ünye 1957 Spor BAL 4.Grup 17. hafta maçını Trabzon Bölgesi hakemlerinden Murat Kasap yönetecek. Kasap'ın yardımcılıklarını Mert Omay ve Miraç Berk Kölemen yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mehmet Kara.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.