Ünye 1957 Spor’da görev dağılımı yapıldı

SPOR 01.07.2019 - 13:33, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2652+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor’da görev dağılımı yapıldı

Bal liginde mücadele eden yeşil beyazlı Ünye 1957 Spor’da gerçekleşen kongrenin ardından yönetim kendi arasında görev dağılımı yaptı.
Kongrenin hemen ardından transfer çalışmalarına başlayan yeni yönetim gelecek sezon için iddialı bir takım için kolları sıvadı. Hamza Alp başkanlığında oluşan yeni yönetimde Sedat Eren Başkan yardımcısı ve As başkan, Yavuz Selim Cerrah Genel Sekreter, Hüseyin Şener Basın Sözcüsü, Selçuk Kocaoğlu Alt yapı ve tesislerden sorumlu, Erdem Vural Taraftar sorumlusu, Abdulkadir Demir Hukuk Sorumlusu, Oktay Toprak ve İhsan Yazıcı üye şeklinde dağılım yapıldı. Gelecek sezon için lige hızlı başladıklarını belirten Başkan Hamza Alp “Ünye’nin yeri burası değil, yeni bir jenerasyonla bu işe baş koyduk. Yapılanmamızı bitirip kolları sıvadık, transfer komitemiz başkan yardımcımız ve as başkanımızla birlikte teknik direktörümüz Şirin berber hocamızla koordineli bir şekilde devam ediyor. Alt yapımız olmazsa olmazımız ancak gelinen noktada eksiklerimizin olduğunu görüyoruz, bunun içinde bir kan değişikliğine gidilerek gelecek sezonlarda daha fazla Ünyeli göreceğiz kadromuzda inşallah. Taraftarlarımızın istekleri var biliyoruz ancak her şey hemen olmuyor biraz sabır istiyorum kendilerinden bu ligi hep birlikte göğüsleyeceğiz bunu bilsinler yeter. Bu güne kadar yaptığımız transfer ise; BATUHAN LALE                95           Kaleci   Zeytinburnu zaferspor EMRE POLAT                     95           SOL BEK               Devrek Belediyespor RAMAZAN AKTAŞ           99           STOPER                Eskişehir demirspor ÖZAY GÜNAY                    90           STOPER            Ünye Gençlerbirliği MEHMET ÖZPEKER         97           ÖN LİBERO          İfaspor İstanbul ATAKAN KOÇ                    96           ORTA SAHA        Dumlupınar Üniversitesi FURKAN ÖZSEKMEN      96           ORTA SAHA        Gazi Osman Paşa CEYHUN BÜKÜ 96           KANAT                 Büyük Mustafa Kemal Paşa ARCAN AKTÜRK               96           SOL BEK               Demirbilekspor HAKAN ÖZTÜRK              95           FORVET               Irmakspor COŞKUN KORKMAZ       84           FORVET               Sökespor EMRE ŞİMŞEK                   92           FORVET               Ünye Gençlerbirliği   ALİ ALKAN                          97           KANAT                 Devrekspor
Bal liginde mücadele eden yeşil beyazlı Ünye 1957 Spor’da gerçekleşen kongrenin ardından yönetim kendi arasında görev dağılımı yaptı.

Kongrenin hemen ardından transfer çalışmalarına başlayan yeni yönetim gelecek sezon için iddialı bir takım için kolları sıvadı. Hamza Alp başkanlığında oluşan yeni yönetimde Sedat Eren Başkan yardımcısı ve As başkan, Yavuz Selim Cerrah Genel Sekreter, Hüseyin Şener Basın Sözcüsü, Selçuk Kocaoğlu Alt yapı ve tesislerden sorumlu, Erdem Vural Taraftar sorumlusu, Abdulkadir Demir Hukuk Sorumlusu, Oktay Toprak ve İhsan Yazıcı üye şeklinde dağılım yapıldı.

Gelecek sezon için lige hızlı başladıklarını belirten Başkan Hamza Alp “Ünye’nin yeri burası değil, yeni bir jenerasyonla bu işe baş koyduk. Yapılanmamızı bitirip kolları sıvadık, transfer komitemiz başkan yardımcımız ve as başkanımızla birlikte teknik direktörümüz Şirin berber hocamızla koordineli bir şekilde devam ediyor. Alt yapımız olmazsa olmazımız ancak gelinen noktada eksiklerimizin olduğunu görüyoruz, bunun içinde bir kan değişikliğine gidilerek gelecek sezonlarda daha fazla Ünyeli göreceğiz kadromuzda inşallah. Taraftarlarımızın istekleri var biliyoruz ancak her şey hemen olmuyor biraz sabır istiyorum kendilerinden bu ligi hep birlikte göğüsleyeceğiz bunu bilsinler yeter. Bu güne kadar yaptığımız transfer ise;

BATUHAN LALE                95           Kaleci   Zeytinburnu zaferspor

EMRE POLAT                     95           SOL BEK               Devrek Belediyespor

RAMAZAN AKTAŞ           99           STOPER                Eskişehir demirspor

ÖZAY GÜNAY                    90           STOPER            Ünye Gençlerbirliği

MEHMET ÖZPEKER         97           ÖN LİBERO          İfaspor İstanbul

ATAKAN KOÇ                    96           ORTA SAHA        Dumlupınar Üniversitesi

FURKAN ÖZSEKMEN      96           ORTA SAHA        Gazi Osman Paşa

CEYHUN BÜKÜ 96           KANAT                 Büyük Mustafa Kemal Paşa

ARCAN AKTÜRK               96           SOL BEK               Demirbilekspor

HAKAN ÖZTÜRK              95           FORVET               Irmakspor

COŞKUN KORKMAZ       84           FORVET               Sökespor

EMRE ŞİMŞEK                   92           FORVET               Ünye Gençlerbirliği

 

ALİ ALKAN                          97           KANAT                 Devrekspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.