Ünye 1957 Spor’da Yıldıran dönemi!

SPOR 26.12.2019 - 11:37, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2172+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor’da Yıldıran dönemi!

BAL ligi temsilcisi Ünye 1957 Spor Kulübü, Ahmet Yıldıran Başkanlığı’nda yönetimini oluşturulurken; takımın başına Teknik Direktör olarak Mehmet Dönmez ve Cihan Özal getirildi.
Yeşil beyazlı kulüpte yaşanan yönetim krizinin çözüldüğü açıklandı.  Sezon başından bu yana yönetimde yaşanan sıkıntı nedeniyle sahada etkili olamayan ve ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan Ünye 1957 Spor’da mevcut yönetimin olağanüstü kongre kararı almasının ardından kulüp kayyuma kalmıştı. Son olarak Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıda Ünyeli işadamı Ahmet Yıldıran’ın Ünye 1957 Spor Başkanlığına getirildiği açıklandı. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın girişimiyle yeni yönetim şekillendiği ifade edildi. Yıldıran başkanlığında belirlenen yönetim kadrosuna Kaymakamdan ve Belediye Başkanından da destek geldiği vurgulandı. -Teknik ekip belirlendi  - Ünye 1957 Spor takımının başına Teknik Direktör olarak Mehmet Dönmez ve Cihan Özal’ın getirildiği; ikinci yarı için transfer çalışmalarının başladığı da öğrenildi.
BAL ligi temsilcisi Ünye 1957 Spor Kulübü, Ahmet Yıldıran Başkanlığı’nda yönetimini oluşturulurken; takımın başına Teknik Direktör olarak Mehmet Dönmez ve Cihan Özal getirildi.

Yeşil beyazlı kulüpte yaşanan yönetim krizinin çözüldüğü açıklandı.  Sezon başından bu yana yönetimde yaşanan sıkıntı nedeniyle sahada etkili olamayan ve ligin ilk yarısını son sırada tamamlayan Ünye 1957 Spor’da mevcut yönetimin olağanüstü kongre kararı almasının ardından kulüp kayyuma kalmıştı.

Son olarak Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıda Ünyeli işadamı Ahmet Yıldıran’ın Ünye 1957 Spor Başkanlığına getirildiği açıklandı.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’ın girişimiyle yeni yönetim şekillendiği ifade edildi.

Yıldıran başkanlığında belirlenen yönetim kadrosuna Kaymakamdan ve Belediye Başkanından da destek geldiği vurgulandı.

-Teknik ekip belirlendi  -

Ünye 1957 Spor takımının başına Teknik Direktör olarak Mehmet Dönmez ve Cihan Özal’ın getirildiği; ikinci yarı için transfer çalışmalarının başladığı da öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.