Ünye 1957 Spor’dan kongre kararı!

SPOR 02.12.2018 - 15:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1804+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor’dan kongre kararı!

BAL Ligi 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ünye 1957 Spor’da olağan üstü kongre kararı alındı.
BAL Ligi 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ünye 1957 Spor’da olağan üstü kongre kararı alındı. Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, “Ünye’de oluşan bu süreç çerçevesinde bir güven tazeleme ve yeni bir yönetim oluşturma adına 3 Aralık 2018 Pazartesi günü olağanüstü kongre kararı aldık.”dedi. BAL Ligi 4. Grupta yeşil beyazlı renklerle temsilcimiz olan Ünye 1957 Spor olağanüstü kongreye gidiyor. Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, Büyük Cami Pasajı’nda bulunan Ünye KENT Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazete sahibi ve Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk’e Ünye 1957 Spor’un içinde bulunduğu son duruma ilişkin açıklamalar yaptı. -“Ünye’de yaşanan süreç sonrası güven tazeleme durumuna düşeceğimizi beyan ettik” - Abdullah Sarı, kulüp yönetiminin son toplantıda oy birliğiyle olağan üstü kongreye gitme kararı aldığını söyleyerek, şu açıklamayı yaptı: “Ünye’de oluşan bu süreç çerçevesinde bir güven tazeleme ve yeni bir yönetim oluşturma adına önümüzdeki pazartesi günü bir olağanüstü kongre kararı aldık. Bu kararda da bütün yönetim kurulu arkadaşlarımızla toplantı yaptık. Sayın Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney’le defaatle görüştük. Görüşmenin neticesinde kongre yapmamızın Ünye 1957 Spor adına hayırlı olacağını düşünerek yeni bir kongre kararı aldık. Malum Ünye’mizdeki yaşanan süreçle ilgili bir güven tazeleme durumuna düşeceğimizi beyan ederek, yönetimimizle oy birliği sağlayarak kongre kararımızı karar almış olduk. 3 Aralık 2018 Pazartesi tarihinde kongremiz yapılacaktır. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ile görüştük. Belediye Başkanımız Yaşar Sezgül’ün de malumatı neticesinde yeni bir katılım, yeni bir yönetim ile kongremizi yapacağız. Şimdiden Ünye 1957 Spor severlere, taraftarlarımıza, futbol ve Ünye camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”
BAL Ligi 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ünye 1957 Spor’da olağan üstü kongre kararı alındı.

BAL Ligi 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Ünye 1957 Spor’da olağan üstü kongre kararı alındı. Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, “Ünye’de oluşan bu süreç çerçevesinde bir güven tazeleme ve yeni bir yönetim oluşturma adına 3 Aralık 2018 Pazartesi günü olağanüstü kongre kararı aldık.”dedi.

BAL Ligi 4. Grupta yeşil beyazlı renklerle temsilcimiz olan Ünye 1957 Spor olağanüstü kongreye gidiyor.

Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, Büyük Cami Pasajı’nda bulunan Ünye KENT Gazetesi’ni ziyaret ederek, gazete sahibi ve Canik Ünye Gazeteciler Derneği Başkanı Ali Öztürk’e Ünye 1957 Spor’un içinde bulunduğu son duruma ilişkin açıklamalar yaptı.

-“Ünye’de yaşanan süreç sonrası güven tazeleme durumuna düşeceğimizi beyan ettik” -

Abdullah Sarı, kulüp yönetiminin son toplantıda oy birliğiyle olağan üstü kongreye gitme kararı aldığını söyleyerek, şu açıklamayı yaptı:

“Ünye’de oluşan bu süreç çerçevesinde bir güven tazeleme ve yeni bir yönetim oluşturma adına önümüzdeki pazartesi günü bir olağanüstü kongre kararı aldık. Bu kararda da bütün yönetim kurulu arkadaşlarımızla toplantı yaptık. Sayın Kaymakamımız Ümit Hüseyin Güney’le defaatle görüştük. Görüşmenin neticesinde kongre yapmamızın Ünye 1957 Spor adına hayırlı olacağını düşünerek yeni bir kongre kararı aldık. Malum Ünye’mizdeki yaşanan süreçle ilgili bir güven tazeleme durumuna düşeceğimizi beyan ederek, yönetimimizle oy birliği sağlayarak kongre kararımızı karar almış olduk. 3 Aralık 2018 Pazartesi tarihinde kongremiz yapılacaktır. Kaymakam Ümit Hüseyin Güney ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Engin Tekintaş ile görüştük. Belediye Başkanımız Yaşar Sezgül’ün de malumatı neticesinde yeni bir katılım, yeni bir yönetim ile kongremizi yapacağız. Şimdiden Ünye 1957 Spor severlere, taraftarlarımıza, futbol ve Ünye camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.