Ünye 1957 Spor, sahipsizlikten yakınıyor

SPOR 24.11.2018 - 13:39, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2281+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor, sahipsizlikten yakınıyor

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım, takımın son günlerde sahipsiz kaldığını ifade ederek, “Kulübe yönetim kanadından kimse gelmiyor. Muhatap bulamıyoruz.” dedi.
Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım, Ünyelilere çağrı yaparak takıma sahip çıkılmasını istedi. -“Deplasman programı yapamadık”- Sezon başından beri sıkıntılı süreç yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, sıkıntıların son bir haftadır arttığını belirterek, şunları söyledi: “Takıma ilgi bakımından sezon başından buyana sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sıkıntılar son bir hafta on gündür daha da arttı. Kulübe yöneticilerden kimse gelmiyor. Bir muhatap bulamıyoruz. Takım düzenli olarak antrenmanlarını yapmakta. Önümüzdeki pazar günü zorlu Havza deplasmanında maçımız var. Bu süreçte kimse muhatap olmadığı için deplasman programı yapamadık. Puan durumu olarak geldiğimiz noktada vicdanımız rahat. Yaşanan olumsuzlukları sahaya yansıtmadık. Şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz. Ünyelilerden takıma sahip çıkmalarını istiyoruz”
Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım, takımın son günlerde sahipsiz kaldığını ifade ederek, “Kulübe yönetim kanadından kimse gelmiyor. Muhatap bulamıyoruz.” dedi.

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım, Ünyelilere çağrı yaparak takıma sahip çıkılmasını istedi.

-“Deplasman programı yapamadık”-

Sezon başından beri sıkıntılı süreç yaşadıklarını ifade eden Yıldırım, sıkıntıların son bir haftadır arttığını belirterek, şunları söyledi:

“Takıma ilgi bakımından sezon başından buyana sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sıkıntılar son bir hafta on gündür daha da arttı. Kulübe yöneticilerden kimse gelmiyor. Bir muhatap bulamıyoruz. Takım düzenli olarak antrenmanlarını yapmakta. Önümüzdeki pazar günü zorlu Havza deplasmanında maçımız var. Bu süreçte kimse muhatap olmadığı için deplasman programı yapamadık. Puan durumu olarak geldiğimiz noktada vicdanımız rahat. Yaşanan olumsuzlukları sahaya yansıtmadık. Şampiyonluğun en büyük adayı yine biziz. Ünyelilerden takıma sahip çıkmalarını istiyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.