Ünye 1957 Spor'un Alt Yapısı Tamtürk'e emanet

SPOR 09.08.2019 - 09:18, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2225+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor'un Alt Yapısı Tamtürk'e emanet

Ünye 1957 Spor alt yapısı Ünye Futbol Kulübüme emanet. Ünye 1957 Spor Kulüp başkanı Hamza Alp ve Ünye Futbol Kulübü başkanı Metin Tamtürk yaptıkları protokolle alt yapılarını birleştirdiler.
Ünye 1957 Spor'un alt yapısının kapanmadığını belirten Kulüp Başkanı Hamza Alp tam aksine daha güçlü bir alt yapıyla gelecek sezonlara oyuncu yetiştirileceğini belirtti. Alp yaptığı açıklamada," Bilindiği üzere Ünye 1957 Spor yeni bir ekiple beraber sahalara çıktı. Güzel başarılara imza atmak için önce alt yapıdan başlamak gerektiğini hepimiz biliyoruz. Ancak alt yapının önemli olduğunu söyleriz fakat alt yapıya da pek önem vermeyiz.  Tabi bunların lafta kalmaması ve geleceğimizin de alt yapıda olduğunu bildiğimiz için Ünye Futbol Kulübü Metin Tamtürk hocamızla beraber daha önceden istişarelerde bulunarak alt yapımızı nasıl güçlendiririz diye konuştuk  ve mutabakata vardık. Şunu herkes bilmelidir ki Ünye 1957 Spor'un alt yapısı lav olmuyor aksine daha da güçlendiriyoruz. Bu güçlendirme anlamında Ünye Futbol Kulübü Metin Tamtürk hocamıza alt yapımızı teslim ediyoruz. Bundan sonra Metin Tamtürk hocamız kendi kulübünde yapmış olduğu başarıları bizler içinde yapmasını istiyoruz. Geleceğimizin alt yapıdan geldiğini biliyoruz. Tabi ki üst yapıda olan takımımızın her zaman bir hedefi vardır. Bizde en iyi başarıyı elde edebilecek bir takım olduğumuz için alt yapımızı hocamıza teslim ediyoruz" dedi. Metin Tamtürk," Baktığımız zaman ülkemiz genelinde kulüpler kısa zamanda başarıya odaklandıkları için transfer yapmak amacıyla alt yapıyı ihmal ediyorlar. Eğer öyle olmasaydı transfere harcanan paranın çok azını alt yapıda harcamış olsalardı hem Ünye üzerinde hem de Ülke genelince bu gün çok farklı konular konuşuyor olacaktık. Bu anlamda ben Ünye 1957 Spor kulübünü alt yapı ve bizlerle olduğu için buna güç birliği demek istiyorum. Alt yapının Ünye'de üreten bir yer olması için biz elimizden gelen gayreti arkadaşlara göstereceğiz. Çünkü baktığımız zaman Ünye 25 yıl profesyonel liglerde takımı olan bir şehir oldu. Biz Ünyespor'la büyüdük. Ama şimdi çocuklarımız ne yazık ki profesyonel bir takım izleyemiyorlar. Alt yapıda olan çocuklarımıza da bizim hedef gösterebileceğimiz profesyonel bir ligde takımızın olması lazım. Ben bu birlikteliği görev paylaşımı olarak görüyorum. Ünye 1957 Spor profesyonel lige çıkmak için bizlerde alt yapıda çalışacağız. Ünye Futbol Kulübündeki oyuncularımız ve Ünye 1957 Spor oyuncularımız ile diğer amatör kulüplerdeki oyuncularımızı da bütün olarak görüyorum. Burada kulüp ismi hiç önemli değil çünkü hepsi Ünye'nin çocuğudur. Hep beraber güzel başarılara imza atacağımıza ben inanıyorum. Burada Ünye'deki çocukların çok daha fazla başarıyı hak ettiğini düşüyorum. Yapmış olduğumuz bu birlikteliğin Ünye futbolu için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.   Konuşmaların ardından her iki kulüpte karşılıklı protokol imzaladı. Protokole ayrıca Ünye Futbol Kulübü'nden genel sekreter Şinasi Gür, Ünye 1957 Spor taraftar sorumlusu Oktay Toprak, Alt Yapı sorumlusu Selçuk Kocaoğlu katıldı.
Ünye 1957 Spor alt yapısı Ünye Futbol Kulübüme emanet. Ünye 1957 Spor Kulüp başkanı Hamza Alp ve Ünye Futbol Kulübü başkanı Metin Tamtürk yaptıkları protokolle alt yapılarını birleştirdiler.

Ünye 1957 Spor'un alt yapısının kapanmadığını belirten Kulüp Başkanı Hamza Alp tam aksine daha güçlü bir alt yapıyla gelecek sezonlara oyuncu yetiştirileceğini belirtti. Alp yaptığı açıklamada," Bilindiği üzere Ünye 1957 Spor yeni bir ekiple beraber sahalara çıktı. Güzel başarılara imza atmak için önce alt yapıdan başlamak gerektiğini hepimiz biliyoruz. Ancak alt yapının önemli olduğunu söyleriz fakat alt yapıya da pek önem vermeyiz.  Tabi bunların lafta kalmaması ve geleceğimizin de alt yapıda olduğunu bildiğimiz için Ünye Futbol Kulübü Metin Tamtürk hocamızla beraber daha önceden istişarelerde bulunarak alt yapımızı nasıl güçlendiririz diye konuştuk  ve mutabakata vardık. Şunu herkes bilmelidir ki Ünye 1957 Spor'un alt yapısı lav olmuyor aksine daha da güçlendiriyoruz. Bu güçlendirme anlamında Ünye Futbol Kulübü Metin Tamtürk hocamıza alt yapımızı teslim ediyoruz. Bundan sonra Metin Tamtürk hocamız kendi kulübünde yapmış olduğu başarıları bizler içinde yapmasını istiyoruz. Geleceğimizin alt yapıdan geldiğini biliyoruz. Tabi ki üst yapıda olan takımımızın her zaman bir hedefi vardır. Bizde en iyi başarıyı elde edebilecek bir takım olduğumuz için alt yapımızı hocamıza teslim ediyoruz" dedi.

Metin Tamtürk," Baktığımız zaman ülkemiz genelinde kulüpler kısa zamanda başarıya odaklandıkları için transfer yapmak amacıyla alt yapıyı ihmal ediyorlar. Eğer öyle olmasaydı transfere harcanan paranın çok azını alt yapıda harcamış olsalardı hem Ünye üzerinde hem de Ülke genelince bu gün çok farklı konular konuşuyor olacaktık. Bu anlamda ben Ünye 1957 Spor kulübünü alt yapı ve bizlerle olduğu için buna güç birliği demek istiyorum. Alt yapının Ünye'de üreten bir yer olması için biz elimizden gelen gayreti arkadaşlara göstereceğiz. Çünkü baktığımız zaman Ünye 25 yıl profesyonel liglerde takımı olan bir şehir oldu. Biz Ünyespor'la büyüdük. Ama şimdi çocuklarımız ne yazık ki profesyonel bir takım izleyemiyorlar. Alt yapıda olan çocuklarımıza da bizim hedef gösterebileceğimiz profesyonel bir ligde takımızın olması lazım. Ben bu birlikteliği görev paylaşımı olarak görüyorum. Ünye 1957 Spor profesyonel lige çıkmak için bizlerde alt yapıda çalışacağız. Ünye Futbol Kulübündeki oyuncularımız ve Ünye 1957 Spor oyuncularımız ile diğer amatör kulüplerdeki oyuncularımızı da bütün olarak görüyorum. Burada kulüp ismi hiç önemli değil çünkü hepsi Ünye'nin çocuğudur. Hep beraber güzel başarılara imza atacağımıza ben inanıyorum. Burada Ünye'deki çocukların çok daha fazla başarıyı hak ettiğini düşüyorum. Yapmış olduğumuz bu birlikteliğin Ünye futbolu için hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

 

Konuşmaların ardından her iki kulüpte karşılıklı protokol imzaladı. Protokole ayrıca Ünye Futbol Kulübü'nden genel sekreter Şinasi Gür, Ünye 1957 Spor taraftar sorumlusu Oktay Toprak, Alt Yapı sorumlusu Selçuk Kocaoğlu katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.