"Ünye 1957 Spor’un yanında olacağız"

SPOR 07.04.2019 - 00:58, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1743+ kez okundu.
 

"Ünye 1957 Spor’un yanında olacağız"

Ünye 1957 Spor Kulübü yeni seçilen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaret için teşekkür eden Tavlı, bu zamana kadar olduğu gibi bundan böyle de Ünye 1957 Spor'un yanında olacaklarını belirtti. Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Ülgen, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular yeni seçilen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat, Ülgen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya çiçek takdim ederken, Başkan Tavlı herkesle tek tek tokalaştı. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Ülgen, şunları söyledi; “Bizim takım olarak o zor süreçlerde nasıl yanımızda oluğunuzu ben yakinen biliyorum.  O yüzden size bu konuda özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu arkadaşlar nasıl fedakârlık yaptıysa sizde öyle yaptınız. Çünkü siz olmasaydınız kulübümüz kapatılacak ve kapısına kilit vurulacaktı. Çok şükür ki futbolcularımız ve teknik heyetimizi toplayarak Ünye sporumuzu ve Ünye’mizi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi Yanınızda olacağız   Başkan Hüseyin Tavlı’da ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Ülgen nezdinde herkese teşekkür etti. Tavlı, bu zamana kadar olduğu gibi bundan böyle de Ünye 1957 Spor’un her zaman yanında olacaklarını ifade etti. 
Ünye 1957 Spor Kulübü yeni seçilen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti.

Ziyaret için teşekkür eden Tavlı, bu zamana kadar olduğu gibi bundan böyle de Ünye 1957 Spor'un yanında olacaklarını belirtti.

Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Ülgen, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular yeni seçilen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat, Ülgen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya çiçek takdim ederken, Başkan Tavlı herkesle tek tek tokalaştı.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Ülgen, şunları söyledi; “Bizim takım olarak o zor süreçlerde nasıl yanımızda oluğunuzu ben yakinen biliyorum.  O yüzden size bu konuda özellikle teşekkür etmek istiyorum. Bu arkadaşlar nasıl fedakârlık yaptıysa sizde öyle yaptınız. Çünkü siz olmasaydınız kulübümüz kapatılacak ve kapısına kilit vurulacaktı. Çok şükür ki futbolcularımız ve teknik heyetimizi toplayarak Ünye sporumuzu ve Ünye’mizi en güzel şekilde temsil etmeye devam ediyoruz. Sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi

Yanınızda olacağız

 

Başkan Hüseyin Tavlı’da ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade ederek, Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Murat Ülgen nezdinde herkese teşekkür etti. Tavlı, bu zamana kadar olduğu gibi bundan böyle de Ünye 1957 Spor’un her zaman yanında olacaklarını ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.