Ünye 1957 Spor, yarı finalde! 5-0

SPOR 17.04.2018 - 23:23, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2012+ kez okundu.
 

Ünye 1957 Spor, yarı finalde! 5-0

U-15 Ligi Play Of mücadelesi çeyrek final karşılaşmasında Demirspor ile karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor, rakibini 5-0 mağlup ederek yarı finalist oldu.
Karşıyaka Spor Tesisleri 2 Nolu sahada 14 Nisan Cumartesi Günü saat 12.00’de başlayan mücadelede Ünye 1957 Spor ile Ordu Demirspor yarı finale kalmak için karşı karşıya geldiler. Ünye 1957 Spor maça Eren Nal, Ertuğrul Tez, Bedirhan Sarı, Bedirhan Kurt, Sezer Aydoğdu, İlker Çivici, İsmet Arslan, Tolga Ordulu, Umutcan Öztürk, Cem Çalparmak ve Furkan Yılmaz on biri ile başladı. Maça etkili başlayan Ünye 1957 Spor, ilk yarıdaki üstün futbolunu Cem Çalparmak ve Umutcan Öztürk’ün attığı 2 golle süsledi ve devre arasına 3-0 üstünlükle girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da aynı şekilde üstün bir oyun ortaya koyan Ünye 1957 Spor, Umutcan Öztürk ve Abdülkadir Yıldıran’ın golleriyle maçı 5-0 kazanarak adını yarı finale yazdıran taraf oldu. Bu sonuçla adını yarı finale yazdıran yeşil-beyazlıların U-15 takımı yarı finalde Yeni Orduspor’un rakibi oldu. Galibiyeti ve Yeni Orduspor ile oynanacak yarı final maçını değerlendiren Ünye 1957 Spor U-15 Takımı teknik sorumlusu Hakan Kenanoğlu, Demirspor karşısında sahaya iyi yayılıp çok iyi mücadele ederek kazandıklarını ifade ederken yarı finalde Yeni Orduspor maçının kendiler açısından zor geçeceğini söyledi. Kenanoğlu, takımına güvendiğini de sözlerine ekleyerek yarı final karşılaşmasında galip gelerek finale kalacaklarına inandıklarını ifade etti. U-15 Liginde çeyrek finalin diğer maçlarında ise Yeni Orduspor rakibi Galataspor’u 6-0 mağlup ederken Ünye Futbol Kulübü ise Dolunayspor’u 2-0 skorla saf dışı bıraktı. Altınordu Belediyespor ise rakibi Fatsaspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip geldi ve yarın finalist oldu. Altınordu Belediyespor yarı finalde Ünye Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.  
U-15 Ligi Play Of mücadelesi çeyrek final karşılaşmasında Demirspor ile karşı karşıya gelen Ünye 1957 Spor, rakibini 5-0 mağlup ederek yarı finalist oldu.

Karşıyaka Spor Tesisleri 2 Nolu sahada 14 Nisan Cumartesi Günü saat 12.00’de başlayan mücadelede Ünye 1957 Spor ile Ordu Demirspor yarı finale kalmak için karşı karşıya geldiler. Ünye 1957 Spor maça Eren Nal, Ertuğrul Tez, Bedirhan Sarı, Bedirhan Kurt, Sezer Aydoğdu, İlker Çivici, İsmet Arslan, Tolga Ordulu, Umutcan Öztürk, Cem Çalparmak ve Furkan Yılmaz on biri ile başladı.

Maça etkili başlayan Ünye 1957 Spor, ilk yarıdaki üstün futbolunu Cem Çalparmak ve Umutcan Öztürk’ün attığı 2 golle süsledi ve devre arasına 3-0 üstünlükle girdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da aynı şekilde üstün bir oyun ortaya koyan Ünye 1957 Spor, Umutcan Öztürk ve Abdülkadir Yıldıran’ın golleriyle maçı 5-0 kazanarak adını yarı finale yazdıran taraf oldu.

Bu sonuçla adını yarı finale yazdıran yeşil-beyazlıların U-15 takımı yarı finalde Yeni Orduspor’un rakibi oldu. Galibiyeti ve Yeni Orduspor ile oynanacak yarı final maçını değerlendiren Ünye 1957 Spor U-15 Takımı teknik sorumlusu Hakan Kenanoğlu, Demirspor karşısında sahaya iyi yayılıp çok iyi mücadele ederek kazandıklarını ifade ederken yarı finalde Yeni Orduspor maçının kendiler açısından zor geçeceğini söyledi. Kenanoğlu, takımına güvendiğini de sözlerine ekleyerek yarı final karşılaşmasında galip gelerek finale kalacaklarına inandıklarını ifade etti.

U-15 Liginde çeyrek finalin diğer maçlarında ise Yeni Orduspor rakibi Galataspor’u 6-0 mağlup ederken Ünye Futbol Kulübü ise Dolunayspor’u 2-0 skorla saf dışı bıraktı. Altınordu Belediyespor ise rakibi Fatsaspor’un sahaya çıkmaması nedeniyle hükmen galip geldi ve yarın finalist oldu. Altınordu Belediyespor yarı finalde Ünye Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.