Ünye 2020’de de yolda!

BÖLGE GÜNDEMİ 05.01.2020 - 21:34, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1315+ kez okundu.
 

Ünye 2020’de de yolda!

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 85 mahalleye sahip olan ilçede 4,5 milyonluk yol yatırımının yapıldığını söyledi. Tavlı, 2020 yılında ise yol yatırımlarının devam edeceğini açıkladı.
Ünye’de toplamda 2 bin 810 kilometrelik yol ağının 617 kilometrelik kısmı Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, 2 bin 193 kilometrelik kısmı ise Ünye Belediyesi’nin hizmet ağı içerisinde yer alıyor. Dağınık ve uzak yerleşim nedeniyle geniş bir mahalle ve bunlara bağlı yol ağına hizmet vermek durumunda kalan Ünye Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler ve mevcut ihtiyaçların analizi sonrasında çalışma planları oluşturuyor. Ünye Belediyesi, bu çalışma ve yatırım programları kapsamında 1 Nisan 2019 tarihinden bugüne toplamda 200 kilometreden fazla yol çalışması gerçekleştirdi. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Ünye’mizin gelişmesi ve ortak hedeflerimiz için yeni yılda da yorulmadan, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşması için koyduğumuz hedeflerimize ilerlemeyi sürdüreceğiz” dedi. Geniş bir yol ağımız var Ünye’nin coğrafik yapısı nedeniyle geniş bir alana yayıldığını belirten Başkanı Tavlı, “3 bin kilometreye yakın, geniş bir yol ağımız var. Her noktaya imkânlarımız dâhilinde hizmet götürmek için mücadele veriyoruz. Göreve geldiğimiz 2019 yılının ilk çeyreğinden yılsonuna kadar ekip arkadaşlarımızla birlikte halkımızın taleplerine en hızlı şekilde nasıl cevap verebiliriz noktasında planlamalar yaptık. Yapılan planlamayla, göreve geldiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mali disiplinle, 85 mahalleye sahip olan Ünye’de 4,5 milyonluk yol yatırımı yaptık” diye konuştu. “2020 yol çalışmaları bakımından daha verimli bir yıl olacak” 2020 yılında mali disiplin ve yeni hizmet araçları ile çok daha fazla noktaya ulaşacaklarını ve yol yatırımları anlamında verimli bir yıl geçirmeyi hedeflediklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’mizin her noktasına eşit hizmet götürme ve çalışmaları aciliyet sırasına göre planlayarak çözüm odaklı yatırımlara devam edeceğiz. Ünye’mizin gelişmesi ve ortak hedeflerimiz için yeni yılda da yorulmadan, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşması için koyduğumuz hedeflerimize ilerlemeyi sürdüreceğiz. 2020 yılı yol çalışmaları bakımından daha verimli bir yıl olacak” ifadelerinde bulundu.
Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından 85 mahalleye sahip olan ilçede 4,5 milyonluk yol yatırımının yapıldığını söyledi. Tavlı, 2020 yılında ise yol yatırımlarının devam edeceğini açıkladı.

Ünye’de toplamda 2 bin 810 kilometrelik yol ağının 617 kilometrelik kısmı Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin, 2 bin 193 kilometrelik kısmı ise Ünye Belediyesi’nin hizmet ağı içerisinde yer alıyor. Dağınık ve uzak yerleşim nedeniyle geniş bir mahalle ve bunlara bağlı yol ağına hizmet vermek durumunda kalan Ünye Belediyesi vatandaşlardan gelen talepler ve mevcut ihtiyaçların analizi sonrasında çalışma planları oluşturuyor. Ünye Belediyesi, bu çalışma ve yatırım programları kapsamında 1 Nisan 2019 tarihinden bugüne toplamda 200 kilometreden fazla yol çalışması gerçekleştirdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, çalışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, “Ünye’mizin gelişmesi ve ortak hedeflerimiz için yeni yılda da yorulmadan, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşması için koyduğumuz hedeflerimize ilerlemeyi sürdüreceğiz” dedi.

Geniş bir yol ağımız var

Ünye’nin coğrafik yapısı nedeniyle geniş bir alana yayıldığını belirten Başkanı Tavlı, “3 bin kilometreye yakın, geniş bir yol ağımız var. Her noktaya imkânlarımız dâhilinde hizmet götürmek için mücadele veriyoruz. Göreve geldiğimiz 2019 yılının ilk çeyreğinden yılsonuna kadar ekip arkadaşlarımızla birlikte halkımızın taleplerine en hızlı şekilde nasıl cevap verebiliriz noktasında planlamalar yaptık. Yapılan planlamayla, göreve geldiğimiz 31 Mart yerel seçimlerinin ardından mali disiplinle, 85 mahalleye sahip olan Ünye’de 4,5 milyonluk yol yatırımı yaptık” diye konuştu.

“2020 yol çalışmaları bakımından daha verimli bir yıl olacak”

2020 yılında mali disiplin ve yeni hizmet araçları ile çok daha fazla noktaya ulaşacaklarını ve yol yatırımları anlamında verimli bir yıl geçirmeyi hedeflediklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’mizin her noktasına eşit hizmet götürme ve çalışmaları aciliyet sırasına göre planlayarak çözüm odaklı yatırımlara devam edeceğiz. Ünye’mizin gelişmesi ve ortak hedeflerimiz için yeni yılda da yorulmadan, kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizin gelişmesi, kalkınması ve hedeflerine ulaşması için koyduğumuz hedeflerimize ilerlemeyi sürdüreceğiz. 2020 yılı yol çalışmaları bakımından daha verimli bir yıl olacak” ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.