Ünye Adliyesi’nde Görev Değişimi!

BÖLGE GÜNDEMİ 18.06.2020 - 13:13, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 3033+ kez okundu.
 

Ünye Adliyesi’nde Görev Değişimi!

HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti.
  Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2020 Ana Kararnamesiyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değişti. HSK Birinci Dairesi, adli ve idari yargıda 2020 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı. Kararnameyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değiştirildi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hakimler ve Savcılar Kurulunun, Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcılara başarılar diliyor, kararnamenin yargı camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı. Kararname ile Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Melih ALADAĞ Ankara C.Savcılığı’na Diyarbakır C.Başsavcı Vekili Mesut PEKTAŞ ise Ünye C.Başsavcılığı’na atandı. Ünye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına ise Yüksekova Ağır Ceza Mah. Başkanı Refik AY  atandı. Ünye’deki diğer atamalar şöyle; Ünye C.Savcısı Gökhan DESTEGÜLOĞLU  İstanbul C.Savcılığı’na Ünye Hâkimi İlknur DESTEGÜLOĞLU  İstanbul Hâkimliği’ne Ünye Hâkimi Esra ALADAĞ Ankara Bölge Adliye Mah. Üyeliği’ne Ünye C.Savcısı İdris SÖZEN Ankara C.Savcılığı’na Ünye Hâkimi Uğur CÜRE İstanbul Anadolu Hâkimliği’ne Ünye C.Savcısı Mehmet Ali ÜNAL Gaziantep C.Savcılığı’na Mazıdağı Hâkimi Feyza KIRAÇ Ünye Hâkimliği’ne Ünye Hâkimi Esra KARAMAN Küçükçekmece Hâkimliği’ne Ünye Hâkimi Ertuğrul CANİKLİOĞLU  İstanbul Anadolu Hâkimliği’ne Ünye C.Savcısı Halil İbrahim GÜLER  Sivas C.Savcılığı’na Ünye Hâkimi Ahmet YEŞİL  Mazıdağı Hâkimliği’ne Ünye Hâkimi Havva ÖZDEMİR  Erciş Hâkimliği’ne Ünye Hâkimi Enes ÖZDEMİR  Erciş Hâkimliği’ne Saruhanlı C.Savcısı Emine TOKER GÜN  Ünye C.Savcılığı’na Suruç C.Savcısı  Onur Yasin TUNÇ Ünye C.Savcılığı’na Selim C.Savcısı Kemalettin BAYINDIR Ünye C.Savcılığı’na Başkale C.Savcısı Enes OFLAZ  Ünye C.Savcılığı’na Malazgirt Hâkimi Hacı Bayram SIRAKAYA  Ünye Hâkimliği’ne Kemah Hâkimi Mesude SUR Ünye Hâkimliği’ne atandı.
HSK Kararnamesi ile adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 ilin başsavcısının görev yeri değişti.

 

Hakimler ve Savcılar Kurulunun (HSK) 2020 Ana Kararnamesiyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değişti.

HSK Birinci Dairesi, adli ve idari yargıda 2020 Ana Kararnamesi çalışmalarını tamamladı. Kararnameyle adli yargıda 4 bin 261, idari yargıda 465 hakim ve savcı ile 18 Cumhuriyet başsavcısının görev yeri değiştirildi.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hakimler ve Savcılar Kurulunun, Adli ve İdari Yargı Yaz Kararnamesi ile yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcılara başarılar diliyor, kararnamenin yargı camiasına hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Kararname ile Ünye Cumhuriyet Başsavcısı Melih ALADAĞ Ankara C.Savcılığı’na Diyarbakır C.Başsavcı Vekili Mesut PEKTAŞ ise Ünye C.Başsavcılığı’na atandı.

Ünye Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına ise Yüksekova Ağır Ceza Mah. Başkanı Refik AY  atandı.

Ünye’deki diğer atamalar şöyle;

Ünye C.Savcısı Gökhan DESTEGÜLOĞLU  İstanbul C.Savcılığı’na

Ünye Hâkimi İlknur DESTEGÜLOĞLU  İstanbul Hâkimliği’ne

Ünye Hâkimi Esra ALADAĞ Ankara Bölge Adliye Mah. Üyeliği’ne

Ünye C.Savcısı İdris SÖZEN Ankara C.Savcılığı’na

Ünye Hâkimi Uğur CÜRE İstanbul Anadolu Hâkimliği’ne

Ünye C.Savcısı Mehmet Ali ÜNAL Gaziantep C.Savcılığı’na

Mazıdağı Hâkimi Feyza KIRAÇ Ünye Hâkimliği’ne

Ünye Hâkimi Esra KARAMAN Küçükçekmece Hâkimliği’ne

Ünye Hâkimi Ertuğrul CANİKLİOĞLU  İstanbul Anadolu Hâkimliği’ne

Ünye C.Savcısı Halil İbrahim GÜLER  Sivas C.Savcılığı’na

Ünye Hâkimi Ahmet YEŞİL  Mazıdağı Hâkimliği’ne

Ünye Hâkimi Havva ÖZDEMİR  Erciş Hâkimliği’ne

Ünye Hâkimi Enes ÖZDEMİR  Erciş Hâkimliği’ne

Saruhanlı C.Savcısı Emine TOKER GÜN  Ünye C.Savcılığı’na

Suruç C.Savcısı  Onur Yasin TUNÇ Ünye C.Savcılığı’na

Selim C.Savcısı Kemalettin BAYINDIR Ünye C.Savcılığı’na

Başkale C.Savcısı Enes OFLAZ  Ünye C.Savcılığı’na

Malazgirt Hâkimi Hacı Bayram SIRAKAYA  Ünye Hâkimliği’ne

Kemah Hâkimi Mesude SUR Ünye Hâkimliği’ne atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.