Ünye Adliyesi’ne yeni atamalar

BÖLGE GÜNDEMİ 27.05.2019 - 10:41, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1896+ kez okundu.
 

Ünye Adliyesi’ne yeni atamalar

Ünye Adliyesi’nde görev yapan 11 hakim ve savcının görev yeri değişirken dört hakim ve savcının yeni görev yeri Ünye oldu.
Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından,  meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan Adli Yargı hâkim ve Cumhuriyet  savcılarının atamaları kura yöntemi ile gerçekleştirildi. 22 Mayıs 2019 tarihinde Beştepe’de yapılan kura çekiminde Ünye’ye dört yeni hakim ve bir Cumhuriyet savcısı ataması yapıldı. Kararnameye göre; Hakim Tenzile Esin Çalış, Hakim Zehra Göksu, Hakim Dilek Dursun ve Hakim Dilara Yüksek Ünye Adliyesi’ne atandı. Yine kararname kapsamında Cumhuriyet Savcısı Ömer Dursun da Ünye Adliyesi’ne atandı. Aynı kararname ile “Hakimler Yusuf Aydemir ve Hakim Beyzanur Koyuncu ile Cumhuriyet Savcıları Ekrem Turgut Akgün ve Emre Kuru Fatsa Adliyesi’ne, Cumhuriyet Savcısı Burhan Bıçkı Aybastı Adliyesi’ne, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Işık Korgan Adliyesi’ne, Hakim Bilge Kaya Akkuş Adliyesi’ne” atandı.   Ayrıca  Ünye’de staj eğitimini başarı ile tamamlayan Hakim İbrahim Aybakan Bursa’ya, hakim Muhammet Emin Özgen Aksaray’a, Hakim Gamze Demirel Sinop’a ve Cumhuriyet Savcısı Abdulsamet Sarı Kırıkhan’a atandı.
Ünye Adliyesi’nde görev yapan 11 hakim ve savcının görev yeri değişirken dört hakim ve savcının yeni görev yeri Ünye oldu.

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından,  meslek öncesi eğitimlerini başarı ile tamamlayan Adli Yargı hâkim ve Cumhuriyet  savcılarının atamaları kura yöntemi ile gerçekleştirildi.

22 Mayıs 2019 tarihinde Beştepe’de yapılan kura çekiminde Ünye’ye dört yeni hakim ve bir Cumhuriyet savcısı ataması yapıldı. Kararnameye göre; Hakim Tenzile Esin Çalış, Hakim Zehra Göksu, Hakim Dilek Dursun ve Hakim Dilara Yüksek Ünye Adliyesi’ne atandı. Yine kararname kapsamında Cumhuriyet Savcısı Ömer Dursun da Ünye Adliyesi’ne atandı.

Aynı kararname ile “Hakimler Yusuf Aydemir ve Hakim Beyzanur Koyuncu ile Cumhuriyet Savcıları Ekrem Turgut Akgün ve Emre Kuru Fatsa Adliyesi’ne, Cumhuriyet Savcısı Burhan Bıçkı Aybastı Adliyesi’ne, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Işık Korgan Adliyesi’ne, Hakim Bilge Kaya Akkuş Adliyesi’ne” atandı.

 

Ayrıca  Ünye’de staj eğitimini başarı ile tamamlayan Hakim İbrahim Aybakan Bursa’ya, hakim Muhammet Emin Özgen Aksaray’a, Hakim Gamze Demirel Sinop’a ve Cumhuriyet Savcısı Abdulsamet Sarı Kırıkhan’a atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.