Ünye Akıllı Kavşaklara Kavuşuyor

BÖLGE GÜNDEMİ 01.12.2020 - 18:27, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 1824+ kez okundu.
 

Ünye Akıllı Kavşaklara Kavuşuyor

Ordu Büyükşehir Belediyesinin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Ünye ilçesi Sanayi Kavşağı’nda devam ediyor.
  Kentteki araç sayısının artması ile birlikte oluşan trafik yoğunluğuna karşı yeni tedbirler alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, daha önce Altınordu ilçesinde Sivas Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı, Mevlâna Kavşağı, Dörtyol Kavşağı ve Fındıklı Kavşak’ta (Yeni Mahalle) düzenleme yapmıştı. Bu çalışmaları ilçelere de yayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin yıllardır beklediği Sanayi Kavşağı’nda düzenleme çalışmalarına devam ediyor.   ÜNYE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ   Gerçekleştirilen kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak kavşağın hizmete alınacağını” söyledi.   İl genelinde yapılan kavşak düzenleme çalışmalarını trafik akışında önemli etki yaptığını söyleyen Alp, şöyle konuştu: “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız kavşak düzenleme çalışmalarına Altınordu ilçemizin ardından Ünye ilçemizde devam ediyoruz. Daha önce Altınordu ilçemizde yaptığımız 6 adet kavşak düzenleme çalışmasının trafik akışında ne kadar etki ettiğini gördük. Şimdi de Ünye ilçemizin yıllardır beklediği Ünye Sanayi Kavşağı’nda çalışmalarımızı başlattık. Bu kavşağımızda ilk etapta yol genişletme ve sinyalizasyon çalışması yapacağız. Ardından daha modern hale getirmek amacıyla Altınordu ilçemizde uyguladığımız akıllı kavşak düzenlemesini burada da hayata geçireceğiz. Yine Niksar Kavşağı’nı rahatlatmak için ağır tonajlı araçların geçişini Tabakhane Deresi’nin kenarından vererek buranın yükünü daha da hafifleteceğiz. Ünye ilçemizde birbirine bağlantılı olan bu iki kavşakta yapacağımız çalışmalar tamamlandığında kavşak üzerinde oluşan büyük tıkanıklıklar çözülmüş olacak” ​   
Ordu Büyükşehir Belediyesinin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Ünye ilçesi Sanayi Kavşağı’nda devam ediyor.

 

Kentteki araç sayısının artması ile birlikte oluşan trafik yoğunluğuna karşı yeni tedbirler alan Ordu Büyükşehir Belediyesi, daha önce Altınordu ilçesinde Sivas Kavşağı, Rus Pazarı Kavşağı, Mevlâna Kavşağı, Dörtyol Kavşağı ve Fındıklı Kavşak’ta (Yeni Mahalle) düzenleme yapmıştı. Bu çalışmaları ilçelere de yayan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye ilçesinin yıllardır beklediği Sanayi Kavşağı’nda düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

 

ÜNYE’NİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYORUZ

 

Gerçekleştirilen kavşak düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Alp, “Çalışmaların kısa süre içinde tamamlanarak kavşağın hizmete alınacağını” söyledi.

 

İl genelinde yapılan kavşak düzenleme çalışmalarını trafik akışında önemli etki yaptığını söyleyen Alp, şöyle konuştu: “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile başladığımız kavşak düzenleme çalışmalarına Altınordu ilçemizin ardından Ünye ilçemizde devam ediyoruz. Daha önce Altınordu ilçemizde yaptığımız 6 adet kavşak düzenleme çalışmasının trafik akışında ne kadar etki ettiğini gördük. Şimdi de Ünye ilçemizin yıllardır beklediği Ünye Sanayi Kavşağı’nda çalışmalarımızı başlattık. Bu kavşağımızda ilk etapta yol genişletme ve sinyalizasyon çalışması yapacağız. Ardından daha modern hale getirmek amacıyla Altınordu ilçemizde uyguladığımız akıllı kavşak düzenlemesini burada da hayata geçireceğiz. Yine Niksar Kavşağı’nı rahatlatmak için ağır tonajlı araçların geçişini Tabakhane Deresi’nin kenarından vererek buranın yükünü daha da hafifleteceğiz. Ünye ilçemizde birbirine bağlantılı olan bu iki kavşakta yapacağımız çalışmalar tamamlandığında kavşak üzerinde oluşan büyük tıkanıklıklar çözülmüş olacak”

​ 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.