Ünye Anadolu Lisesi Öğrencisi Ordu 1.si oldu

EĞİTİM 17.05.2018 - 08:59, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2721+ kez okundu.
 

Ünye Anadolu Lisesi Öğrencisi Ordu 1.si oldu

Ünye Anadolu Lisesi öğrencisi Ebru Gökmen, Ordu Barosu’nun, baronun 60. kuruluş yıldönümü ve “Avukatlar Haftası” dolayısıyla düzenlediği kompozisyon yarışmasında Ordu 1.si oldu.
Ordu Barosu’nun, baronun 60. kuruluş yıldönümü ve “Avukatlar Haftası” dolayısıyla düzenlediği kompozisyon yarışmasında Ünye Anadolu Lisesi Öğrencisi Ebru Gökmen Ordu 1.si oldu. Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, “Baromuz Kültür-Sanat Komisyonu tarafından Ordu il genelinde liseler arasında düzenlenen "Avukat ve Hukuk” konulu, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi. Poyraz; kompozisyon dalında birinci olan Ünye Anadolu Lisesi öğrencisi Ebru Gökmen, ikinci olan Ordu Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Berin Yalçın ve üçüncü olan Ordu Fen Lisesi öğrencisi Meltem Küçük’e ödüllerini ve başarı belgelerini takdim etti. Ödül töreninde hazır bulunan Ünye Anadolu Lisesi Müdürü Osman Mehel, başarısından dolayı Ebru Gökmen’i tebrik ederek, öğrencilerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.  
Ünye Anadolu Lisesi öğrencisi Ebru Gökmen, Ordu Barosu’nun, baronun 60. kuruluş yıldönümü ve “Avukatlar Haftası” dolayısıyla düzenlediği kompozisyon yarışmasında Ordu 1.si oldu.

Ordu Barosu’nun, baronun 60. kuruluş yıldönümü ve “Avukatlar Haftası” dolayısıyla düzenlediği kompozisyon yarışmasında Ünye Anadolu Lisesi Öğrencisi Ebru Gökmen Ordu 1.si oldu.

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, dereceye giren öğrencileri tebrik ederek, “Baromuz Kültür-Sanat Komisyonu tarafından Ordu il genelinde liseler arasında düzenlenen "Avukat ve Hukuk” konulu, kompozisyon ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimizi kutluyorum.” dedi.

Poyraz; kompozisyon dalında birinci olan Ünye Anadolu Lisesi öğrencisi Ebru Gökmen, ikinci olan Ordu Anadolu Lisesi öğrencisi Elif Berin Yalçın ve üçüncü olan Ordu Fen Lisesi öğrencisi Meltem Küçük’e ödüllerini ve başarı belgelerini takdim etti.

Ödül töreninde hazır bulunan Ünye Anadolu Lisesi Müdürü Osman Mehel, başarısından dolayı Ebru Gökmen’i tebrik ederek, öğrencilerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.