Ünye Belediyesi; Beyaz Esaret Değil, Keyif İçin Hazır

BÖLGE GÜNDEMİ 14.02.2021 - 23:02, Güncelleme: 28.03.2022 - 16:21 2473+ kez okundu.
 

Ünye Belediyesi; Beyaz Esaret Değil, Keyif İçin Hazır

Ünye Belediyesi, önümüzdeki günlerde başlayacak olan yoğun kar yağışı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Meteoroloji verilerini dikkate alarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hep birlikte kar yağışının zorluğunu değil, keyfini yaşamayı diliyorum.” dedi.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, önümüzdeki günlerde başlayacak olan ve Sibirya üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havayla birlikte etkili olması beklenen kar yağışı öncesi, Ünye Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.       -120 Personel ve 65 İş Makinesi 24 Saat Görev Başında Olacak-       Bir hafta boyunca etkili olması beklenen kar yağışı ile birlikte olumsuzluk yaşanmaması için Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi bölgemizde ortak çalışma yürütecek. Bu kapsamda toplamda 120 personel ve 65 iş makinesi 24 saat görev başında olacak.       -Konaklama İmkânı Olmayan Hastalar Misafir Edilecek-       Kırsal mahallelerde ikamet edip şehir merkezinde konaklama imkanı bulunmayan diyaliz ve kronik hastalığı olan vatandaşlar, kar yağışında olası bir yol kapanması durumunda sıkıntı yaşamamaları için talep etmeleri durumunda, Ünye Belediyesi tarafından kent merkezinde misafir edilecek. Öte yandan belediye, sokak hayvanlarının kar yağışı sırasında beslenme konusunda sıkıntı yaşamamaları için de mama tedariki yaptı.       -Başkan Tavlı, “Tüm Ekibimizle 24 Saat Sahada Olacağız”-       Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kar yağışı nedeni ile olası bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve 24 saat sahada olacaklarını belirterek, şunları söyledi: “Kar yağışı öncesinde tedbirler konusunda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu süreçte bizler olumsuzluk yaşanmaması için gece gündüz sahada olacağız. Vatandaşlarımızdan özellikle kış lastiği olmadan yola çıkmamalarını ve zorunlu olmadıkça seyahat etmemelerini rica ediyorum. Kırsalda ikamet edip ilçe merkezinde barınma imkanı olmayan diyaliz ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızı, kar yağışı sırasında yaşanacak olası yol kapanmalarında mağdur olmamaları için talep etmeleri durumunda ilçe merkezimizde misafir edeceğiz. Bu konuda talepleri olan vatandaşlarımız belediyemize müracaat etmeleri durumunda gerekli yardım kendilerine sağlanacak. Öte yandan küçük ve büyükbaş hayvanı bulunan vatandaşlarımızın da sıkıntı yaşamamaları için yem tedariki konusunda hazırlıklı olmalarını tavsiye ediyorum. Hep birlikte kar yağışının zorluğunu değil, keyfini yaşamayı diliyorum. İlçemizde kar yağışının keyfinin yaşanması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız bizlere herhangi bir olumsuzlukta 24 saat çekinmeden ulaşabilirler.”
Ünye Belediyesi, önümüzdeki günlerde başlayacak olan yoğun kar yağışı öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Meteoroloji verilerini dikkate alarak tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Hep birlikte kar yağışının zorluğunu değil, keyfini yaşamayı diliyorum.” dedi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, önümüzdeki günlerde başlayacak olan ve Sibirya üzerinden gelen soğuk ve yağışlı havayla birlikte etkili olması beklenen kar yağışı öncesi, Ünye Belediyesi tüm hazırlıklarını tamamladı.

 

 

 

-120 Personel ve 65 İş Makinesi 24 Saat Görev Başında Olacak-

 

 

 

Bir hafta boyunca etkili olması beklenen kar yağışı ile birlikte olumsuzluk yaşanmaması için Ünye Belediyesi ve Ordu Büyükşehir Belediyesi bölgemizde ortak çalışma yürütecek. Bu kapsamda toplamda 120 personel ve 65 iş makinesi 24 saat görev başında olacak.

 

 

 

-Konaklama İmkânı Olmayan Hastalar Misafir Edilecek-

 

 

 

Kırsal mahallelerde ikamet edip şehir merkezinde konaklama imkanı bulunmayan diyaliz ve kronik hastalığı olan vatandaşlar, kar yağışında olası bir yol kapanması durumunda sıkıntı yaşamamaları için talep etmeleri durumunda, Ünye Belediyesi tarafından kent merkezinde misafir edilecek.

Öte yandan belediye, sokak hayvanlarının kar yağışı sırasında beslenme konusunda sıkıntı yaşamamaları için de mama tedariki yaptı.

 

 

 

-Başkan Tavlı, “Tüm Ekibimizle 24 Saat Sahada Olacağız”-

 

 

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, kar yağışı nedeni ile olası bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm hazırlıkları tamamladıklarını ve 24 saat sahada olacaklarını belirterek, şunları söyledi:

“Kar yağışı öncesinde tedbirler konusunda tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bu süreçte bizler olumsuzluk yaşanmaması için gece gündüz sahada olacağız. Vatandaşlarımızdan özellikle kış lastiği olmadan yola çıkmamalarını ve zorunlu olmadıkça seyahat etmemelerini rica ediyorum. Kırsalda ikamet edip ilçe merkezinde barınma imkanı olmayan diyaliz ve kronik hastalığı bulunan vatandaşlarımızı, kar yağışı sırasında yaşanacak olası yol kapanmalarında mağdur olmamaları için talep etmeleri durumunda ilçe merkezimizde misafir edeceğiz. Bu konuda talepleri olan vatandaşlarımız belediyemize müracaat etmeleri durumunda gerekli yardım kendilerine sağlanacak. Öte yandan küçük ve büyükbaş hayvanı bulunan vatandaşlarımızın da sıkıntı yaşamamaları için yem tedariki konusunda hazırlıklı olmalarını tavsiye ediyorum. Hep birlikte kar yağışının zorluğunu değil, keyfini yaşamayı diliyorum. İlçemizde kar yağışının keyfinin yaşanması için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Vatandaşlarımız bizlere herhangi bir olumsuzlukta 24 saat çekinmeden ulaşabilirler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberunye.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.